Cum curățați geamurile - obțineți geamuri strălucitoare în interior și în exterior

Cum curățați geamurile - obțineți geamuri strălucitoare în interior și în exterior dupa spalare geamuri

Invitați luminozitatea înapoi în casa dvs. cu ferestre strălucitoare dupa spalare geamuri. De la crearea propriei soluții de curățare a ferestrelor la trucul vechi de încredere din ziare, există o mulțime de modalități de a readuce strălucirea în geamurile ferestrei. Nu subestimați niciodată puterea geamurilor curate pentru a vă transforma camerele, făcându-le ușoare, luminoase și bune pentru suflet.

Cum curățați geamurile? Cu o solutie de spalare geamuri!

Iată ce aveți nevoie pentru spalare geamuri, curățarea ferestrelor pentru a obține un finisaj profesional:
  • Perie mare uscată sau mâner de mătură pentru a îndepărta stânci și praf
  • Găleată
  • Burete
  • Racleta
  • Soluții făcute pentru curățarea ferestrelor sau oțet
  • Hârtie maro sau ziar
  • Pânză microfibră
  • Pânză uscată fără scame sau tampon de uscare

1. Inainte de spale geamuri scoateți perdelele și jaluzelele

 Începeți prin a da jos perdelele și jaluzelele. Dacă puteți, profitați de ocazie pentru a da draperiilor o spălare minuțioasă sau spritz cu un odorizant de țesătură precum Febreze. Folosiți o perie uscată sau un dispozitiv de prăfuire pe vid pentru a îndepărta orice praf sau stânci din jurul colțurilor ferestrelor și ferestrelor.

2. Cu ce ​​este cel mai bun lucru de curățat ferestrele, spalare geamuri?

 Vă recomandăm să vă spălați geamurile cu apă cu săpun. Umpleți o găleată cu o soluție simplă de lichid de spălat și apă caldă, dar evitați să creați prea multe suduri de săpun, deoarece acestea vor lăsa urme suplimentare dacă se lasă să se usuce. Începeți să spălați geamurile folosind un burete neabraziv. În mod alternativ, încercați un fluid specific pentru curățarea ferestrelor, dar aveți grijă ca formulele puternice să nu deterioreze vopseaua din jur.

3. Cum curățați ferestrele fără dungi - ștergeți orice exces de curățător

Pentru a îndepărta apa cu săpun din sticlă, folosiți o racletă curată pentru a lucra de sus în jos într-un model S inversat de spalat geamuri. Ștergeți periodic lama racletei pe o cârpă curată pentru a evita murdăritul din jur. Îndepărtați apa rămasă cu o camoză umedă sau o cârpă de microfibră și uscați pervazul. Evitați prosoape de hârtie sau cârpe care ar putea lăsa scame pe sticlă. Pentru geamurile exterioare de la etajul superior, merită să investești într-un gadget cu un stâlp în formă de U, pentru a nu ajunge la ferestrele de la ultimul etaj!

4. Încercați metode tradiționale de spalat geamuri

Dacă preferați să vă faceți propriile soluții de curățare, adăugați două linguri de oțet într-o găleată mică de apă caldă (totuși acest lucru nu va ucide bacteriile). Dacă ferestrele dvs. au nevoie de dragoste dură, adăugați două linguri de amoniac casnic, dar purtați mănuși de cauciuc. Îmbunătățirea paharului curat și uscat cu ziarul încrețit oferă ferestrelor un finisaj spumos.

Sfat: Vă rugăm să vă curățați geamurile cel puțin de două ori pe an pentru a vă păstra camerele luminoase și luminoase - evitați să le spălați într-o zi însorită!

5. Obțineți momentul potrivit de spalare geamuri

S-ar putea să credeți că spălarea geamurilor într-o zi însorită este momentul ideal, deoarece lumina face mai ușor să observați frotiile. În realitate, cel mai bine este să vă orientați spre o zi înnorată, altfel este probabil ca soarele să usuce paharul prea repede, ceea ce duce la urmele îngrozitoare dupa spalare geamuri.

Daca nu aveti rabdare chemati o echipa de profesionisti in spalare canapele, spalare covoare si geamuri.

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.