Spalare ferestre termopan 

Spalare ferestre termopan – cum se curăță și se albesc ramele?

Ferestrele uPVC sunt un produs cu întreținere redusă, ușor de curățat, dar, chiar dacă sunt potrivite pentru orice tip de vreme, în cele din urmă se vor murdări pe măsură ce în timp se vor acumula muck, praf și murdărie.

În cele mai multe cazuri, perseverența vor aduce strălucire înapoi la cadrele de ferestre uPVC.

Cel mai bun mod de a curăța ferestrele PVC este:

  • Deschideți fereastra cât de mult puteți și îndepărtați orice murdărie acumulată aspirând în fiecare alcovă – inclusiv balama sau mecanismul de deschidere. Dacă hooverul dvs. are o duză moale, utilizați-l pentru a minimiza riscul de a vă zgâria ferestrele uPVC.
  • Folosiți o găleată cu apă caldă cu săpun (lichidul de spălat este ideal pentru această sarcină) și o cârpă moale sau un burete pentru a șterge fereastra murdară. Nu utilizați tampoane de curățat sau produse de curățat pentru cremă, deoarece acestea pot zgâria uPVC și elimina finisajul „lucios”.
  • Îndepărtați excesul de apă și uscați-l folosind o cârpă curată și non-abrazivă, cum ar fi un prosop de ceai, rolă de bucătărie sau tricou vechi sau cârpă.

Pentru a obține geamuri cristaline, amestecați 2 căni de apă cu 1/4 cană de oțet și 1/2 cană de săpun lichid și înmuiați ușor niște ziar vechi în soluția de curățare. Folosiți ziarul pentru a șterge ferestrele într-un model circular pentru a îndepărta orice pete, ceară și pete murdare care s-au acumulat pe sticlă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.