Spalare covoare medode utile

Spalare covoare normala si curatare covoare in profunzime

Aspirarea este modalitatea prin care majoritatea oamenilor încep atunci când își mențin / curata covoarele si foarte rar ajung la o solutie de spalare covoare. Atunci vom începe acest articol despre sfaturi pentru curățarea covoarelor. Dar nu este locul unde se va termina articolul. Vom prezenta tot felul de orientări pentru curățarea, îndepărtarea petelor și tratarea diferitelor alte probleme.

Deocamdată, însă, vom ajunge la elementele de bază:

  • Covoarele trebuie aspirate o dată pe săptămână și mai des în zonele cu trafic intens. Aspirarea frecventă prelungește viața covorului dvs. împiedicând acumularea de particule gresive care pot tăia fibrele de covor. La fiecare câteva săptămâni, luați puțin timp suplimentar și folosiți instrumentul dvs. de crevice pentru curățarea în jurul bazinelor și caloriferelor și în alte locuri greu accesibile.
  • Pentru a aspira covoarele de la perete, împărțiți podeaua în cuadrante și aspirați un cadran întreg înainte de a trece la următorul.
  • Luați-vă timpul când aspirați un covor, în special un covor de pluș în care murdăria este sigur că va fi adânc înglobată. O trecere cu o putere verticală mare nu este suficientă. Treceți deasupra fiecărei secțiuni de mochete și lucrați încet pentru a permite aspirației să îndepărteze tot praful și murdăria.
  • Acordați o atenție deosebită zonelor în care oamenii stau și își mișcă picioarele. Aspirați aceste zone de trafic intens cu un model transversal de lovituri suprapuse.
  • Rezistenții la sol pot fi aplicați pe covoarele noi sau pe covoarele recent curățate. Urmați sfaturile producătorilor. Aplicați substanțe retardante de sol numai cu echipamente profesionale folosind tehnicile de aplicare recomandate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.