Curatenie scari de bloc

De ce ne alegeti pe noi? Pentru ca suntem organizati, toate activitatile sunt etapizate si orice sectiune include o verificare.

Firma noastra executa lucrari de curatenie interioare pentru scari de bloc, practic curatenie generala a acesteia cu toate operatiunile pe care le implica. La cerere putem curata si spatiu de intrare in bloc, putem schimba cutiile postale, putem inlocui geamurile sparte sau reamenaja interiorul lifturilor.Zugraveli renovari scari de bloc Constanta

Echipa de Profesionisti care isi Respecta Termenele

Deasemenea, la cerere, se pot inlocui si corpurile de iluminat din scarile blocurilor, reducand astfel factura la energie electrica si obtinand o iluminare mai buna pe scara.

Curatenie Scari de Bloc

Serviciile noastre au fost intotdeauna apreciate pentru calitatea si seriozitatea executiilor, pentru daruirea si profesionalismul echipei noastre de specialisti. Realizam astfel tot ce inseamna curatenie generala scarii blocului:
 
Zugraveli renovari scari de bloc Constanta
 • curatat pereti / tavane
 • reparat, amorsat pereti / tavane
 • Curatenie scari de bloc
 • spalre scari de bloc
 • curatare balustrada / usi lift
 • curatare tocarie lemn usi / geamuri
 • reparat, curatat plinta / tevi de gaz
 • gresie si faianta scari de bloc / intrari
 • faianta pentru pervaz geamuri
 • montaj mocheta scari
 • amenajat terase;

Preturi Speciale

In functie de complexitatea si volumul lucrarii, puteti beneficia de preturi NEGOCIABILE si chiar si de PLATA IN RATE. Va rugam sa luati legatura cu noi pentru a stabili aceste aspecte.

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.