Moduri de a minimiza mizeria în timpul renovării casei

Moduri de a minimiza mizeria în timpul renovării casei

Pe măsură ce vă pregătiți pentru o renovare majoră, veți fi pe bună dreptate să găsiți un mare antreprenor general, să selectați materiale și să descoperiți costurile. Cu tot ce există pe lista de activități, este ușor să treceți cu vederea planurile de pregătire și protecție a site-ului care pot avea un efect mare asupra locuinței dvs. în timpul și după renovare. Iată o privire a modalităților de a minimiza mizeria și de a preveni deteriorarea cu pregătirea completă a site-ului înainte de începerea lucrărilor

 

Discutați pregătirea și protecția interioarelor cu contractantul

În general, contractanții colaborează cu dvs. pentru protejarea spațiului existent, dar astfel de protecții previn, de obicei, deteriorarea, mai degrabă decât blocarea murdăriei și murdăriei. Adică, podelele dvs. nu trebuie zgâriate sau scobite, dar pot fi prăfuite, înfășurate sau chiar lipicioase - și va trebui să fie curățate după fapt. Este întotdeauna o idee bună să discutați cu antreprenorul despre așteptările dvs. pentru curățenie pe toată durata renovării. La fel ca în cazul multor aspecte privind renovarea locuinței, ce este inclus și la ce preț variază în funcție de proiect și de contractant.

 

Decideți dacă rămâneți sau mergeți

Pregătirea locului este o întreprindere importantă, în special pentru proprietarii de case care renovă doar o parte din reședința lor. Devine și mai important dacă intenționați să continuați să trăiți acasă prin renovare. Starea pusă poate costa, de fapt, mai mult decât o eliminare completă. Acest lucru se datorează timpului și efortului suplimentar care se instalează în fiecare zi, iar echipajele trebuie mai întâi să depună hârtie, să atârne prelata și să adauge orice alte bariere de protecție care trebuie să fie eliminate la sfârșitul zilei de lucru. pentru ca proprietarii să-și folosească noaptea locuința.

De exemplu, dacă renovezi bucătăria și singura baie, antreprenorul va trebui să te asiguri că poți menține accesul crucial la facilități și să poți merge până la restul apartamentului. Pe de altă parte, o renovare într-o casă neocupată permite echipajului să părăsească spațiul într-o relativă dezordine la sfârșitul zilei și să se ridice chiar de unde au plecat în dimineața următoare. Din acest motiv, dacă plecați sau nu în timp ce renovarea este în desfășurare este de obicei o parte a conversației inițiale cu contractantul pentru a determina o estimare a proiectului.

Pregătiți, protejați și sigilați

Dacă întreprindeți altceva decât o renovare completă a intestinului, puteți face următoarele pentru a limita întreruperea și a minimiza mizeria:

 - Scoateți-vă în afara zonei de renovare cât puteți agățați prelata grea (cel puțin 8 milimetri grosime) de la tavan până la podea pentru a crea un sigiliu. De obicei, acest lucru se realizează prin aplicarea benzii de mascare pe toate laturile prelatei unde se întâlnește tavanul, pereții și podeaua. Particulele vor zbura prin toate golurile pe care le-ai lăsa, oricât de mici. Dacă aveți nevoie de un clapeta pentru intrare și ieșire, puteți lua în considerare aplicarea unui fermoar adeziv ca acesta pe prelata. Un dublu strat ar putea fi o idee bună dacă va exista o mulțime de șlefuire sau dacă știți că particulele periculoase vor fi eliberate în aer.

- În zona reno, protejați orice păstrați - dacă podele rămân, apoi acoperiți-le cu hârtie de construcție (poate chiar cu un strat dublu, ca asigurare împotriva ruperii). Dacă păstrați aparate, acoperiți-le cu prelată (din nou, fără a lăsa goluri).

- Dacă zona de reno se află în centrul casei dvs., luați în considerare amplasarea continuă a hârtiei sau prelată prin toate zonele cu trafic ridicat, astfel încât să nu urmăriți murdăria în restul spațiului.

Acoperiți toate mobilierul din întreaga casă (în special suprafețele textile, cum ar fi canapele și paturile) cu o cârpă sau cu prelată în timp ce construcția este în desfășurare în timpul lucrării. Chiar și cu tarpele în sus, ați fi surprins de cât de mult zbură praf în jur.

Sigilați ușile dulapului prin aplicarea benzii de mascare la golurile dintre uși și podea. Nimic mai enervant decât să fii nevoit să- ți speli toate hainele prăfuite pentru că ai uitat să faci asta. (Am învățat acest lucru greu.)

- Aspirarea, de preferință cu un vid HEPA („particule de înaltă eficiență”) la sfârșitul fiecărei zile de lucru - puteți închiria unul sau discuta despre obținerea unuia cu contractantul. Vacuumele HEPA sunt capabile să capteze particule mult mai mici decât vacuumele normale.

- Dacă aveți unul, rulați un purificator de aer HEPA pe 24/7 ridicat și schimbați sau spălați filtrele frecvent, deoarece acestea vor lucra mult mai greu decât de obicei. Dacă nu aveți unul, luați în considerare închirierea unui scrubber de calitate comercială pe toată durata renovării.

Deschide ferestrele ! Cu cât circulă mai mult aer, cu atât mai bine. 

Costurile de prevenire sunt destul de minime (cu excepția unei închirieri de scrubber de aer, care vă pot rula câteva sute de dolari în funcție de cât timp aveți nevoie), dar este important să vă identificați și să vă luați în calcul pentru a vă asigura că sunteți la fel și echipa dvs. pagina despre asteptari. Și chiar și cu o retenție excelentă, cel mai probabil veți avea nevoie de o curățare dedicată după finalizarea proiectului - consultați ghidul nostru pentru curățare după o renovare majoră : spalare geamuri, spalare covoare, spalare canapele si spalare pardosele.

 

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.