Sfaturi pe care întreaga familie sa participe la curatenie

Sfaturi pentru întreaga familie sa participe la curatenieAcestea sunt sfaturi pentru întreaga familie poate și ar trebui să le utilizeze. Toți membrii familiei care trăiesc în casă ar trebui să contribuie la îngrijirea casei în care trăiesc. Aproape toată lumea poate face ceva, chiar și copii mici. Nu există niciun motiv pentru care mama ar trebui să curețe în spatele ei și tuturor celorlalți! La urma urmei, dacă toată lumea participă la binecuvântările casei în care trăiesc, toată lumea ar trebui să se ocupe de ea. În timp ce nimeni nu se va schimba peste noapte, încorporarea acestor sfaturi în viața de zi cu zi va face în curând obiceiuri noi și mai netede chiar și pentru cele mai confuze dintre mizerie. Un sistem de filtrare întreaga casă instalat pe priza de aer pentru cuptor va reduce nevoia de a curăța cuptorul și casa. Praful nu va apărea.

 

Nu uitati: apelati la specialistii MioCleaning

 

 


Paşi ce trebuiesc facuti:

    1    Curățați imediat toate dezordinele. Vei obișnui să faci asta după un timp. Odată ce plecați de la o mizerie, este posibil să nu vă întoarceți la ea.
    
2    Faceți un obicei de curățenie pe măsură ce mergeți! Acest lucru economisește timp și menține casa curată și organizată. Vasele de spalat pe masura ce gatiti functioneaza foarte bine si impiedica gramada mare sa se spele dupa masa.
    
3    Luați 15 minute pe zi pentru a vă curăța casa. Este un gând tentant să încercați să curățați toată casa în același timp și, dacă puteți face asta, minunat! Cu toate acestea, cele mai multe nu au atât de mult timp pe care le pot pune deoparte în orice zi. În schimb, începeți cu bucătăria și baie. Acestea sunt două camere care trebuie să fie întotdeauna curate și sanitare. Faceți-i un scop pentru a curăța cele două camere și pentru a le menține curat. Apoi lucrați la restul casei. Odată ce aveți o cameră curată și organizată, faceți un efort de curățare pe măsură ce mergeți, astfel încât să rămână în acest fel.
    
4    Păstrați o pungă / cutie pentru elementele pe care nu le mai utilizați sau nu le folosiți. Acestea includ haine, jucării, cărți - orice este în casă, care nu este folosit. Păstrați tot ceea ce etichetat cu data la care ați pus-o în pungă și ați scăpat de ea după șapte zile. Puteți să-l dați, să-l vindeți, să-l distrugeți - doar să vă scapați de ele! Ideea aici este de a scăpa de aglomerație, nu doar de ao muta dintr-un loc în altul.
    
5    Curățați în timpul pauzelor comerciale. Dacă te uiți la televizor, toată lumea să urce în timpul reclamei să facă niște sarcini simple cum ar fi punerea pantofilor departe, suspendarea hainelor și a pungilor școlare etc. Trei persoane care fac asta de trei sau patru ori printr-o emisiune de 1/2 oră reprezintă o sumă aproape de oră de lucru! În plus, acest lucru se termină și se simte mai mult ca un joc decât o corvoadă.

 

Metoda 1 - Păstrarea unei bucătării curată

    1    Nu mergeți niciodată în pat cu o bucătărie murdară. Chiar dacă nu puteți ajunge la feluri de mâncare imediat după masă, asigurați-vă că bucătăria este curată înainte de culcare, pentru a preveni o mizerie nepotrivită.
    
2    Curăță-ți chiuveta. După cină în fiecare noapte, spălați mâncărurile murdare care s-au acumulat în timpul zilei. Dacă aveți o mașină de spălat vase, încărcați vasele pentru curățare. Dacă nu, puneți-le într-un suport pentru a se usca odată ce mâna este curățată. Atunci când chiuveta este clară, ștergeți-o cu săpun și un prosop de bucătărie pentru a-l dezinfecta și curăța. Clătiți cu apă. Acest pas ar trebui să dureze doar câteva minute pentru a finaliza.
    
3    Spray-o curatitor de bucatarie pe varful aragazului, tabletop, și contoare. Apoi, ștergeți-vă cu o hârtie curată sau un prosop de pânză. Asigurați-vă că pentru a curăța orice pete sau stuck-on alimentare ca te duci. Ar trebui să dureze doar un minut de muncă.
    
4    Controlați podeaua bucătăriei pentru orice pete sau scurgeri și folosiți aceeași cârpă pe care ați folosit-o pe tejghea pentru a le șterge. Nu este nevoie să utilizați spray-ul de curățat decât dacă petele sunt într-adevăr blocate pe. Scopul de a petrece 30 de secunde până la 1 minut pe această sarcină.
    
5    Schimbați repede podeaua cu o mătură, dacă este necesar. Dacă există particule de hrană sau murdărie vizibilă, trebuie să scăpați de ea înainte să se construiască mai târziu. Petreceți 1-2 minute la această slujbă.

    6    Stabiliți reguli în casa dvs. pentru a solicita tuturor să intre. Dacă cineva intră pentru a obține o gustare, clarificați-i că este responsabilitatea lor să curățească imediat după ce au făcut mizeria.


Method 2 Păstrarea unei băi

    1    Spray-o pe oglindă un detergent de sticlă dacă are pete pe ea. Utilizați un prosop de hârtie sau o cârpă pentru ao șterge rapid. Ar trebui să dureze doar câteva secunde și dacă nu există resturi vizibile pe oglindă, săriți pasul. Veți ajunge la el când vă veți curăța mai greu.
    
2    Ștergeți chiuveta cu aceeași cârpă pe care ați folosit-o la oglindă. Dacă nu ați curățat oglinda, purjați pur și simplu mașina de spălat în chiuvetă și pe robinet și ștergeți-o. Nu petreceți mai mult de 30 de secunde pe această treaptă dacă nu aveți probleme care necesită atenție.
    
3    Utilizați aceeași cârpă din chiuvetă și oglindă pentru a șterge marginile cadă, dacă aveți una, apoi scaunul de toaletă și janta. Asigurați-vă că ați terminat toaleta. Aceste sarcini durează doar 1 minut.
    
4    Îndepărtați bolta toaletei cu o perie de toaletă dacă există un inel vizibil. Ar trebui să dureze doar 30 de secunde. Lăsarea unui inel de ședere va face ca curățarea mai grea să dureze mai mult. Dacă nu există nici un sunet, săriți-l pentru mai târziu.
    
5    Sprayați un detergent zilnic de uz general pe uși sau perdele de duș și ștergeți-l cu o cârpă curată și uscată. Odată ce ați primit acest lucru în rutina dvs., ar trebui să dureze un minut și vă va ajuta să reduceți drastic reducerea acumulării de sapunuri.

 

Metoda 3 Păstrarea unui dormitor curat

    1    Luați 2 minute pentru a face patul. Dacă vă grăbiți, trageți mângâiașul peste foi necoapte și lăsați-l în jos. Vei ajunge în curând oricum.
    
2    Așezați hainele uzate din zi pe umerase sau aruncați-le în haine murdare. Ia un minut pentru a pune departe orice bijuterii sau accesorii, care va ajuta la păstrarea dezordine camerei libere.
    
3    Ștergeți noaptea de noapte noaptea trecută. Îndepărtați ochelarii de apă vechi, revistele sau articolele de care nu aveți nevoie chiar lângă pat și puneți-le în locul potrivit. Ar trebui să dureze 30 de secunde.Metoda 4 Păstrarea unei camere de zi curată

    1    Îndreptați canapeaua. Îndepărtați orice jucării, cărți sau junk și periați pernele. Orideți toate păturile aruncate și puneți-le înapoi. Acest pas durează 1 până la 2 minute și este esențial pentru păstrarea camerei curate.
    
2    Ștergeți suprafețele mesei cu o cârpă curată pentru a îndepărta miezurile, amprentele sau sondele de apă. Cheltuielile de 1 minut la acest pas vă vor ajuta să vă ușurați sarcina atunci când este timpul să faceți o treabă de curățare mai substanțială.
    
3    Utilizați un vid de mână pentru a ridica orice murdărie, mâncare sau murdărie murdară pe podea sau covoare. Ia 1 - 2 minute aici, și nu uitați să zip pe suprafețele de canapele sau scaune, dacă este necesar.
    
4    Goliți podelele oricărui dezordine. Luați până la 4 sau 5 minute pentru a elimina orice jucării, cărți, jocuri sau alte elemente care nu sunt acolo unde aparțin. Cu acest ultim pas, casa ta ar trebui să fie în formă de top pentru a doua zi.

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.