Cele mai importante reguli de mentinere a curatenie in birouri

Biroul poate deveni a doua casă pentru mulți dintre noi, deci trebuie să-l păstrați curat și ordonat. Urmând câteva reguli simple de curatenie burouri, veți face spațiul de lucru un pic mai plăcut. În plus, un spațiu curat poate îmbunătăți moralul și veți face biroul mai plăcut pentru colegii dumneavoastră. A face un pic în jurul biroului va fi o mare contribuție pentru moralul la locul de muncă.

Cele mai importante reguli de mentinere a curatenie in birouriEfectuați un program de curatenie birouri și respectați-l

Odată ce ați petrecut suficient timp într-un mediu de birou, veți începe să apreciați ideea că sarcinile trebuie programate și delegate în mod corespunzător sau nu se vor face niciodată. Pentru un pic de inspirație, puteți verifica această foaie de calcul pentru curățare. Obțineți colegii la bord explicând beneficiile pe care le poate face un pic de curățenie pentru toată lumea de la birou. Împărțiți sarcinile și schimbați-le, astfel încât colegii să aprecieze efortul necesar pentru a păstra un birou curat.

 

 

Nu ezitati sa contactati specialistii MioCleaning - curatenie in birouri Constanta.

 

 

Aveți mereu la îndemână materiale de curățare de bază

Nu faceți greu oamenilor să se încadreze și să facă un pic de curățare din când în când - curatenie birouri. Orice scuză pentru a sări peste sarcinile de curățare va fi probabil folosită, deci asigurați-vă că există consumabile. Începeți o cutie de bani în birou și încurajați personalul să ia inițiativa de monitorizare și repopulare. Produsele de bază de curățat pentru a păstra în birou includ:

    
Un pulverizator de suprafață dezinfectant
    
O mulțime de cârpe curățate pentru a șterge suprafețele
    
O tavă de praf și o perie
    
Detergent și bureți (dacă biroul dvs. are o bucătărie)
    
Mop și găleată
    
Aspirator

Colegii au pe birou sugestii de bord pentru zone cu probleme privind curățenia

Este ușor să obțineți zonele de trafic reduse și neglijate, ceea ce va genera murdărie și murdărie în timp. Dintr-o dată, veți găsi unele zone foarte necură ale biroului dvs. și cu atât mai rău devine, cu atât este mai puțin probabil ca cineva să ia inițiativa de a face ceva în legătură cu acesta.

Păstrați-o în mintea tuturor, astfel încât toate opțiunile să fie deschise și cele mai eficiente pot fi folosite.

 

 

Scoateți gunoiul în fiecare după-amiază

Ar putea părea evident, dar un coș de gunoi lăsat peste noapte în birou poate atrage dăunători și poate lăsa mirosuri neplăcute a doua zi, mai ales dacă resturile de alimente rămân în coș și vremea este caldă.
Implementați un birou de zi cu zi și chiar utilizați un memento prietenos pentru a vă încuraja personalul să ia câte 5 minute de birou în fiecare după-amiază pentru a obține un aer proaspăt și a renunța la colectare. O situație win-win pentru toată lumea!


Nu lăsați cutiile, ambalajul sau alte pericole potențiale care se află în jurul acestora

Nebunia generală poate fi destul de periculoasă în mediul de birou. Lăsând grămezile de hârtie și cutiile în jurul lor poate reprezenta un pericol potențial de declanșare incendiu, iar riscul este agravat când aruncați o cafea fierbinte și o mulțime de dispozitive electrice în amestec. Asigurați-vă că aveți următoarele lucruri disponibile:

    
Containere de reciclare corespunzătoare care sunt golite regulat
    
Manuale de proceduri de ridicare și depozitare în siguranță pentru întregul personal
    
Procedura de eliminare a ambalajelor în timp util, atunci când este livrată în spațiul de birou

 
Dacă vă puteți construi cu succes o cultură care recompensează curățenia și promovează și îngrijește locul de muncă, angajații dvs. vor fi mai confortabili și mai fericiți atunci când vor veni la lucru. Mențineți în frunte câteva activități minore de curățare în fiecare zi și bucurați-vă de beneficiile pentru organizația dvs.

Nu in ultimul rand contactati o firma curatenie birouri Constanta.

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.