Spalare ferestre termopan - cum se curăță și se albesc ramele?

Spalare ferestre termopan - cum se curăță și se albesc ramele?

Ferestrele uPVC sunt un produs cu întreținere redusă, ușor de curățat, dar, chiar dacă sunt potrivite pentru orice tip de vreme, în cele din urmă se vor murdări pe măsură ce în timp se vor acumula muck, praf și murdărie.

În cele mai multe cazuri, perseverența vor aduce strălucire înapoi la cadrele de ferestre uPVC.

Cel mai bun mod de a curăța ferestrele uPVC este:

 • Deschideți fereastra cât de mult puteți și îndepărtați orice murdărie acumulată aspirând în fiecare alcovă - inclusiv balama sau mecanismul de deschidere. Dacă hooverul dvs. are o duză moale, utilizați-l pentru a minimiza riscul de a vă zgâria ferestrele uPVC.
 • Folosiți o găleată cu apă caldă cu săpun (lichidul de spălat este ideal pentru această sarcină) și o cârpă moale sau un burete pentru a șterge fereastra murdară. Nu utilizați tampoane de curățat sau produse de curățat pentru cremă, deoarece acestea pot zgâria uPVC și elimina finisajul „lucios”.
 • Îndepărtați excesul de apă și uscați-l folosind o cârpă curată și non-abrazivă, cum ar fi un prosop de ceai, rolă de bucătărie sau tricou vechi sau cârpă.

Pentru a obține geamuri cristaline, amestecați 2 căni de apă cu 1/4 cană de oțet și 1/2 cană de săpun lichid și înmuiați ușor niște ziar vechi în soluția de curățare. Folosiți ziarul pentru a șterge ferestrele într-un model circular pentru a îndepărta orice pete, ceară și pete murdare care s-au acumulat pe sticlă.

Spalare covoare normala si curatare covoare in profunzime

Spalare covoare normala si curatare covoare in profunzime

Aspirarea este modalitatea prin care majoritatea oamenilor încep atunci când își mențin / curata covoarele si foarte rar ajung la o solutie de spalare covoare. Atunci vom începe acest articol despre sfaturi pentru curățarea covoarelor. Dar nu este locul unde se va termina articolul. Vom prezenta tot felul de orientări pentru curățarea, îndepărtarea petelor și tratarea diferitelor alte probleme.

Deocamdată, însă, vom ajunge la elementele de bază:

 • Covoarele trebuie aspirate o dată pe săptămână și mai des în zonele cu trafic intens. Aspirarea frecventă prelungește viața covorului dvs. împiedicând acumularea de particule gresive care pot tăia fibrele de covor. La fiecare câteva săptămâni, luați puțin timp suplimentar și folosiți instrumentul dvs. de crevice pentru curățarea în jurul bazinelor și caloriferelor și în alte locuri greu accesibile.
 • Pentru a aspira covoarele de la perete, împărțiți podeaua în cuadrante și aspirați un cadran întreg înainte de a trece la următorul.
 • Luați-vă timpul când aspirați un covor, în special un covor de pluș în care murdăria este sigur că va fi adânc înglobată. O trecere cu o putere verticală mare nu este suficientă. Treceți deasupra fiecărei secțiuni de mochete și lucrați încet pentru a permite aspirației să îndepărteze tot praful și murdăria.
 • Acordați o atenție deosebită zonelor în care oamenii stau și își mișcă picioarele. Aspirați aceste zone de trafic intens cu un model transversal de lovituri suprapuse.
 • Rezistenții la sol pot fi aplicați pe covoarele noi sau pe covoarele recent curățate. Urmați sfaturile producătorilor. Aplicați substanțe retardante de sol numai cu echipamente profesionale folosind tehnicile de aplicare recomandate.
 • Adăugați sodă de copt în pungă în vid pentru a lupta împotriva mirosurilor.

Metode de spalare canapea sau curatare canapea in profunzime

Metode de spalare canapele sau curatare canapele in profunzime

Este un fapt inevitabil al vieții - canapelele se murdăresc. Resturile de cips-uri își găsesc drumurile în canapea, băuturile se vărsă și animalele de companie murdăresc noroi pe toată suprafața acestor piese de mobilier rezistente. Din fericire, curățarea unei canapele este relativ ușoară apropiata ca tehnice spalare covoare - tot ce ai nevoie este un pic de timp și niște materiale de curățare grozave - sau o firma spalare canapele.

Aspirați particule mari. Înainte de a intra în curățarea profundă, doriți să îndepărtați resturile de suprafață sau particule de pe suprafața canapelei. Folosiți un aspirator de praf sau un dispozitiv de fixare a furtunului pe un aspirator de dimensiuni complete pentru a șterge canapeaua. 

 • Folosiți atașamentul lung și îngust pentru a intra în fisuri.
 • Aspirați toate suprafețele pernelor.
 • Scoateți pernele și aspirați baza canapelei.

Folosiți o perie de aspra pentru spalare canapeleDacă există pete cu praf sau murdărie înăbușite, folosiți o perie cu șuvițe dure pentru a sparge petele și a aspira murdăria eliberată. Frecați-vă puternic, dar nu suficient de greu pentru a deteriora țesătura. 

Cum curățați geamurile - obțineți geamuri strălucitoare în interior și în exterior

Cum curățați geamurile - obțineți geamuri strălucitoare în interior și în exterior dupa spalare geamuri

Invitați luminozitatea înapoi în casa dvs. cu ferestre strălucitoare dupa spalare geamuri. De la crearea propriei soluții de curățare a ferestrelor la trucul vechi de încredere din ziare, există o mulțime de modalități de a readuce strălucirea în geamurile ferestrei. Nu subestimați niciodată puterea geamurilor curate pentru a vă transforma camerele, făcându-le ușoare, luminoase și bune pentru suflet.

Cum curățați geamurile? Cu o solutie de spalare geamuri!

Iată ce aveți nevoie pentru spalare geamuri, curățarea ferestrelor pentru a obține un finisaj profesional:
Moduri de a minimiza mizeria în timpul renovării casei

Moduri de a minimiza mizeria în timpul renovării casei

Pe măsură ce vă pregătiți pentru o renovare majoră, veți fi pe bună dreptate să găsiți un mare antreprenor general, să selectați materiale și să descoperiți costurile. Cu tot ce există pe lista de activități, este ușor să treceți cu vederea planurile de pregătire și protecție a site-ului care pot avea un efect mare asupra locuinței dvs. în timpul și după renovare. Iată o privire a modalităților de a minimiza mizeria și de a preveni deteriorarea cu pregătirea completă a site-ului înainte de începerea lucrărilor

 

Discutați pregătirea și protecția interioarelor cu contractantul

În general, contractanții colaborează cu dvs. pentru protejarea spațiului existent, dar astfel de protecții previn, de obicei, deteriorarea, mai degrabă decât blocarea murdăriei și murdăriei. Adică, podelele dvs. nu trebuie zgâriate sau scobite, dar pot fi prăfuite, înfășurate sau chiar lipicioase - și va trebui să fie curățate după fapt. Este întotdeauna o idee bună să discutați cu antreprenorul despre așteptările dvs. pentru curățenie pe toată durata renovării. La fel ca în cazul multor aspecte privind renovarea locuinței, ce este inclus și la ce preț variază în funcție de proiect și de contractant.

Curatenie dupa o renovare majoră

Curatenie dupa o renovare majoră

Renovările sunt chestiuni notoriu dezordonate dupa care urmeaza curatenie dupa constructor. Nimeni nu vrea să găsească acel praf de construcție omniprezent pe un raft înalt săptămâni după fapt. Nu numai că este neplăcut, dar poate fi dăunător pentru dvs., precum și orice animale de companie și / sau oameni minusculi pe care îi plimbați. Prevenirea este esențială ca sa nu fie un efort mare de curatenie dupa renovare, așa că aruncă o privire mai întâi la ghidul nostru pentru a minimaliza mizeria în timpul renovării .Apoi, citiți mai jos chiar aici pentru a arăta cum să curățați după renovare.

Cu excepția cazului în care îl includeți în contract în mod explicit, curățarea extensivă nu face parte de obicei din activitatea contractantului. Standardul industriei este „măturat”, care implică de obicei aspirarea unor bucăți mai mari de resturi și apoi rularea unui Swiffer pe suprafețe. Unii contractori pot, de asemenea, șterge lucrurile cu zdrențe umede. Orice dincolo de acest lucru (inclusiv curățarea spațiilor comune, cum ar fi holurile și ascensoarele) va trebui să fie aranjat în mod specific și, cel mai probabil, va suporta costuri suplimentare pe care le veți suporta ca proprietar.

Sfaturi pe care întreaga familie sa participe la curatenie

Sfaturi pentru întreaga familie sa participe la curatenieAcestea sunt sfaturi pentru întreaga familie poate și ar trebui să le utilizeze. Toți membrii familiei care trăiesc în casă ar trebui să contribuie la îngrijirea casei în care trăiesc. Aproape toată lumea poate face ceva, chiar și copii mici. Nu există niciun motiv pentru care mama ar trebui să curețe în spatele ei și tuturor celorlalți! La urma urmei, dacă toată lumea participă la binecuvântările casei în care trăiesc, toată lumea ar trebui să se ocupe de ea. În timp ce nimeni nu se va schimba peste noapte, încorporarea acestor sfaturi în viața de zi cu zi va face în curând obiceiuri noi și mai netede chiar și pentru cele mai confuze dintre mizerie. Un sistem de filtrare întreaga casă instalat pe priza de aer pentru cuptor va reduce nevoia de a curăța cuptorul și casa. Praful nu va apărea.

 

Nu uitati: apelati la specialistii MioCleaning

 

 

Cele mai importante reguli de mentinere a curatenie in birouri

Biroul poate deveni a doua casă pentru mulți dintre noi, deci trebuie să-l păstrați curat și ordonat. Urmând câteva reguli simple de curatenie burouri, veți face spațiul de lucru un pic mai plăcut. În plus, un spațiu curat poate îmbunătăți moralul și veți face biroul mai plăcut pentru colegii dumneavoastră. A face un pic în jurul biroului va fi o mare contribuție pentru moralul la locul de muncă.

Cele mai importante reguli de mentinere a curatenie in birouriEfectuați un program de curatenie birouri și respectați-l

Odată ce ați petrecut suficient timp într-un mediu de birou, veți începe să apreciați ideea că sarcinile trebuie programate și delegate în mod corespunzător sau nu se vor face niciodată. Pentru un pic de inspirație, puteți verifica această foaie de calcul pentru curățare. Obțineți colegii la bord explicând beneficiile pe care le poate face un pic de curățenie pentru toată lumea de la birou. Împărțiți sarcinile și schimbați-le, astfel încât colegii să aprecieze efortul necesar pentru a păstra un birou curat.

 

 

Nu ezitati sa contactati specialistii MioCleaning - curatenie in birouri Constanta.

 

 

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.