Spalam mochete si covoare,tapiterii la domiciliul clientului,cu aparatura profesionala

Spalam mochete si covoare ConstantaEchipa MioCleaning realizeaza spălarea canapelelor si fotoliilor in Constanta la domiciliul clientului cu un aparat profesional de injecție-extracție. Această metodă este una dintre cele mai avantajoase pentru curățirea tapițeriilor deoarece curăță in adâncime, durează puțin si dă rezultate excelente pe termen lung, oferind o improspatare a materialului, odată cu murdăria se scot din tesatură microorganismele și părul de animale.

Echipa MioCleaning realizeaza spălarea mochetelor și a covoarelor in Constanta in locuinta clientului cu aparat profesional dedicat de injecție-extracție, special conceput. Această metodă este mai avantajoasă pentru curățirea la locuințe deoarece nu necesită mutarea, curăță în adâncime, durează puțin, dă rezultate excelente si redand o durata de utilizare a mochetelor mai indelungata. Odată cu murdăria se scot din tesatură microorganismele si părul de animale, oferind din nou prospetime pierduta. Dupa aceasta operatie covorul rămâne ca si cum ar fi periat puțin cu o perie umezită cu apă. În 30 minute poate fi utilizat, se poate călca pe acesta.

Curățirea mochetelor pentru suprafețe mari se realizează cu aparatul de curățit mochete cu perie cilindrică sau cu monodisc. Aceste aparate sunt de putere mare ideal pentru suprafețe mari ( peste 100 mp)

Indiferent de metoda utilizată covoarele nu miros a chimicale, dacă se solicită acestea pot fi ușor parfumate.

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.