Curatenie cabinete medicale

In timp ce curatenia reprezinta un factor important pentru orice companie care se respecta, in cabinetele medicale pastrarea unui nivel cat mai inalt de curatenie reprezinta un aspect absolut necesar. Clientii unui cabinet medical acorda o atentie sporita atat medicului cat si gradului de igiena si curatenie din spatiul de lucrul.

Firmele de curatenie care pot oferta domeniul medical cu serviciile prestate sunt putine, din cauza barierelor existente pe aceasta piata. MioCleaning isi permite sa afirme ca serviciile profesionale de curatenie pe care vi le ofera se ridica la standardele de calitate de care aveti nevoie!curatenie pentru cabinetele medicale

Administrarea unui serviciu profesional de curatenie pentru un cabinet medical presupune experienta in domeniu si capacitatea de a instrui personalul in manevrarea si evacuarea in siguranta deplina a unor siringi, bandaje sau materiale nesterile.

MioCleaning pune la dispozitia dvs. personal calificat in servicii de curatenie pentru cabinete medicale si va ofera certificat de garantie pentru atestarea calitatii acestora.

Pentru pastrarea curateniei intr-un cabinet sau o clinica medicala, trebuie in primul rand, stabilit un program regulat de curatenie. Datorita faptului ca cele mai multe cabinete medicale sunt deschise in timpul zilei, curatarea acestora trebuie sa aiba loc in timpul noptii sau inainte de inceperea programului.

MioCleaning dispune de personalul si echipamentele necesare pentru o curatenie impecabila, dar mai ales de flexibilitatea intervalelor orare aferente prestarii serviciilor. Produsele si dezinfectantii folositi sunt de cea mai inalta calitate si sunt produse special concepute pentru a curata si igieniza spatiul cabinetelor medicale.

Serviciile de curatenie pentru cabinetele medicale includ urmatoarele activitati:

  • Curatarea, dezinfectarea si igienizarea tuturor incaperilor cabinetului medical (sala de asteptare, cabinetul pentru consultatii si cabinetul medicului);
  • Curatarea, igienizarea si dezinfectarea podelelor si a mobilierului;
  • Indepartarea prafului, mucegaiului si bacteriilor din incinta cabinetului medical;
  • Indepartarea reziduurilor chimice;
  • Manevrarea si evacuarea in siguranta a siringilor, bandajelor si a materialelor nesterile;
  • Evacuarea resturilor sterile sau menajere

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.