Curatenie subsol in Constanta, intretinere periodica

Echipa MioCleaning ofera servicii de curatenie subsoluri in Constanta constand in:Servicii curatenie subsol constanta

-strangerea deseurilor existente in subsol si transportarea acestora la ghena de gunoi

-strangerea apei murdare si a resturilor rezultate din desfundarea scurgerii , a conductelor etc

-maturarea si igienizarea acestuia cu clorura de var

-indepartarea panzei de paianjen

*cu noi aveti cele mai avantajoase costuri

Cauti o firma curatenie subsol in Constanta?

Curatenie Constanta Subsol BlocEchipa MioCleaning - noi suntem exact ceea ce cauti! Pentru ca, dupa ce vom evacua toate obiectele, iti vom lasa subsolul in cele mai bune conditii. Il vom matura si, la cerere, putem imprastia unele substante care sa impiedice, pentru o perioada, aparitia daunatorilor (sobolani, paianjeni, gandaci, etc). De tot se vor ocupa angajatii firmei noastre, care vor lasa subsolul curat. Detinem toate mijloacele de transport necesare, iar daca situatia o cere ne vom prezenta la subsolul tau chiar si cu un numar mare de muncitori. Scapa de toate obiectele care ocupau loc in subsolul tau.

Ai nevoie de o firma curatenie subsol in Constanta?

Apeleaza-ne cu incredere la echipa MioCleaning! Ai mobila in subsol? A scapat, ca prin minune, de inundatie pentru ca a fost ambalata perfect? Nici o problema! Noi o vom ridica din subsol si o vom transporta in locatia unde doresti. Iti vom asigura utilitare sau dube de mica si mare capacitate si personal de incarcare si descarcare, conform necesitatilor tale. Te vom ajuta indiferent de problema pe care o intampini in materie de transport. Iti garantam ca dupa ce angajatii firmei noastre vor parasi subsolul vei ramane placut impresionat de calitatea serviciului pe care l-am oferit. Contacteaza-ne cu incredere indiferent de situatie. Scapa rapid si efiecient de toate gunoiale si vechiturile din subsol!

Ploaia torentiala de seara trecuta ti-a inundat subsolul?

Mobila veche, butoaiele, cartile, covoarele, etc. au fost grav avariate?

Atunci apeleaza, cu incredere, la serviciile noastre! MioCleaning este o firma de curatenie subsoluri in Constanta care te va ajuta, in cel mai scurt timp, sa scapi de mizeria de nedescris care s-a declansat ca urmare a precipitatiilor care au fost cu numai cateva ore in urma. Iti vom asigura personalul necesar care sa adune si sa incarce orice fel de obiecte in utilitarele de diverse capacitati care se afla in parcul nostru auto. Asiguram transportul elementelor la groapa de gunoi fara taxe suplimentare. Pentru ca totul va fi inclus in pretul pe care ti-l vom preciza imediat ce am constatat daunele produse de ploaie in subsolul tau. Si, dupa ce vom pleca, iti garantam ca subsolul tau va fi curat, gata sa primeasca alte obiecte de care nu ai nevoie in perioada imediat urmatoare.

 

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.