Curatenie la domiciliu Apartamente si Vile

Desi am impus o serie de reguli familiei si apropiatilor privind pastrarea curateniei in casa, inevitabilul se intampla si ne apucam de treaba.

E foarte posibil ca atunci când faci curăţenie să uiţi să cureţi anumite locuri. Una dintre zonele peste care se trece cu vederea sunt locurile în guste de la ferestre şi uşi. Acestea tind să adune nu doar praful şi mizeria, ci şi insecte moarte. Apeleaza cu incredere la servicii de curatenie la domiciuliu Constanta - MioCleaning.

Toti iubim copii. Dar cand murdaresc sau pateaza tapiteria, canapelele sau fotoliile cu resturi alimentare, sosuri sau isi demonstreaza abilitatile creatoare si deseneaza pe pereti, apeleaza cu incredere la servicii de curatenie profesionala.

Servicii de curatenie la domiciuliu Constanta - MioCleaning - adoram prietenii necuvantatori

Adoram prietenii necuvantatori. Ai animale in casa (caine, pisica) care iti murdaresc mereu canapeaua si fotoliile? Nu mai stii cum sa mai cureti parul care le cade si mai este si un miros specific?

Pentru toate aceste intamplari din viata, echipa Mio Cleanining dispune de unelte si masini, detergenti si solutii de curatare si tratare a suprafetelor.

Poti incheia un contract permanent cu Mio Cleaning si toate aceste griji legate de curatenie sa dispara.

Rudele te vor lauda iar prietenii te vor invidia pentru curatenia din casa.

Scapi de praf, murdarie si pete - curatenie la domiciliu Constanta

 Indiferent ca ai o garsoniera, un apartament sau o vila nu scapi de praf, murdarie si pete, iar curatenia profesionala te ajuta sa ai mai mult timp liber pentru tine.

Curatenie apartamente si vile private curatenie la domiciliu Constanta Asiguram in acest sens servicii de curatenie pentru apartamente , vile si case , servicii de sezon ( curatenia de Paste , Craciun , etc. ) , precum si servicii de curatenie locuinte dupa petreceri . In cadrul acestor tipuri de servicii va prezentam cateva din activitatile specializate de curatenie efectuate de presonalul nostru :Curatenie la domiciliu Constanta - Apartamente si Vile

  • aspirarea mochetelor , a covoarelor , precum si a suprafetelor neacoperite
  • stergerea prafului de pe obiectele de mobilier cu solutii protectoare si antistatice
  • curatarea si igienizare aparaturilor electronice si electrocasnice cu solutii specifice
  • curatarea feroneriei , caloriferelor si a corpurilor de iluminat
  • curatarea , igienizarea si dezinfectarea grupurilor sanitare in intregime ( faianta , gresie , obiecte sanitare , geamuri , etc. )
  • curatarea si igienizarea in profunzime a spatiilor de bucatarie , precum si a tuturor obiectelor existente in aceste spatii ( aragaz , frigider , dulapuri , etc. )
  • curatarea si spalarea tuturor geamurilor interior-exterior
  • orice alt tip de activitate necesara pentru o curatenie locuinte impecabila .

Datorita faptului ca Mio Cleaning detine echipamente profesionale de spalare prin metoda injectie-extractie , va putem asigura si spalarea covoarelor , a mochetelor , a canapelelor , precum si a fotoliilor si scaunelor din textil . Acest tip de serviciu nu necesita nici un deranj din partea Dumneavoastra , deoarece nu trebuie sa mutam nimic . Le spalam si le curatam pe loc cu aparatura si solutii specifice .

 

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.