Curatenie apartamente regim hotelier

MioCleaning este o societate de curatenie profesionala si administrare igienei din apartamente in regim hotelier, un concept relativ nou pe piața imobiliară, care constă în administrarea igienei în regim hotelier pe termen scurt și pe termen lung.

Ne adresam atat proprietarilor cat si investitorilor care detin un imobil pe litoral sau intr-o zona turistica si care nu locuiesc in localitate cat si celor care au mai multe imobile si care fie nu au timpul necesar sa se ocupe de aspectele logistice, fie doresc o intretinere a acestora prin servicii specializate.

Pachete de servicii disponibile:

  • interventie de servicii curatenie la cerere; 
  • abonament cu Interventii regulate saptamanal, zilnic conform unui calendar cu asigurare consumabile si curatenie generala;
  • abonament lunar cu interventii nelimitate (curatenie generala, spalare lenjerie) in functie de necesitati si asigurarea consumabilelor (sapun, hartie, sampon, etc).

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.