Firma deratizare Constanta

Firma deratizare Constanta

Firma deratizare Constanta - Servicii dezinfectie, dezinsectie si deratizare

Oferim servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare constand in:

  • dezinfectie, dezinsectia casei scarii
  • dezinfectie, dezinsectia subsolului
  • dezinfectie, dezinsectie in zona exterioara aferenta scarii blocului
  • dezinfectie, deratizare subsol
  • revenire peste doua saptamani

Folosim produse profesionale si personal calificat!

Conform reglementarilor legale in vigoare (Ordinul 82/09.03.2015 al ANRSC) dezinsectia se executa trimestrial si ori de câte ori este nevoie, în spatiile închise ale institutiilor publice si spatiile comune închise ale cladirilor iar deratizarea cel putin o data pe semestru si ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

In functie de solicitari si de utilitate, MioCleaning poate executa lucrarile de dezinsectie prin mai multe metode: pulverizare grosiera cu pompa de joasa presiune, nebulizare cu aparate ULV – generatoare de ceata rece, terminebulizare cu aparate generatoare de ceata calda, amplasare de capcane adezive cu atractanti alimentari si hormonali, aplicare de geluri insecticide.

Pentru prestarea serviciilor de deratizare, se vor utiliza atat momeli raticide cat si capcane adezive si mecanice. Momelile raticide se vor utiliza doar acolo unde normele de igiena sanitara si alimentara permit acest lucru.

Avand in vedere ca in randul copiilor aflati in colectivitati circula vrecvent boli contagioase (varicela, rujeola, scarlatina, oreion, viroze), un procent important din serviciile pe care le prestam in scoli si gradinite sunt cele de dezinfectie. Pentru dezinfectie se utilizeaza dezinfectanti profesionali care se vor pulveriza cu aparate ULV – generatoare de ceata rece.

Va aducem la cunostinta ca MioCleaning poate presta aceste servicii in regim de unitate protejata cu operatori DDD autorizati si echipamente profesionale de ultima generatie.

Substantele utilizate nu sunt corozive, nu pateaza, nu au miros, nu sunt toxice pentru vietatile cu sange cald dupa uscare si sunt avizate de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea in unitati de invatamant.

Pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul unitatilor, expertii MioCleaning recomanda efectuarea serviciilor de dezinsectie si deratizare in spatiile deschise din jurul unitatilor de invatamant.

Serviciile se vor presta doar in urma programarilor stabilite de comun acord pentru a nu ingreuna activitatea beneficiarilor.

Pentru a evita aparitia eventualelor focare, va recomandam sa efectuati lucrari de curatenie si de indepartare a rezidurilor care favorizeaza dezvoltarea microbilor si aparitia insectelor parazite si rozatoarelor.

Echipa MioCleaning ofera garantie pentru serviciile prestate pe toata perioada contractuala, lucrarile suplimentare, punctuale, se vor efectua in termen de maxim 48 de ore de la primirea solicitatii scrise din partea beneficiarului.

Asociatiile de proprietari se confrunta in general cu probleme legate de insecte parazite si rozatoare datorita salubrizarii defectuase a subsolurilor.

In momentul in care acesti paraziti vor epuiza sursele de hrana din subsoluri, va vor invada apartamentele.

Va recomanadm ca dupa ce veti efactua salubrizarea subsolurilor si a spatiilor de depozitare a resturilor menajere (ghene), care sunt o alta sursa importanta de hrana pentru paraziti, sa contactati o scietate autorizata sa presteze servicii de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE, in vederea efectuarii lucrarilor specifice.

Mentinerea curateniei in spatiile in care pot aparea focare este foarte importanta deoarece interventiile DDD se pot dovedi inutile in conditiile in care daunatorii isi pot procura hrana in continuare din aceleasi spatii.

Echipa MioCleaning recomanda monitorizarea continua a situatiei, monitorizare care este disponibila in cadrul unui CONTRACT DDD anual, care este mai avantajos si din punct de vedere financiar pentru asociatiile de locatari decat interventiile ocazionale, interventiile ocazionale prilejuite de infestari masive fiind mult mai costisitoare decat o monitorizare continua care are scop preventiv.

MioCleaning ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si in cazul in care apare o infestare inopinata va rugam sa ne contactati la adresa de email sau la dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon .

Oamenii isi petrec in general, intr-o zi, jumatate din timpul in care sunt activi la serviciu.
Pentru a se putea concentra la ceea ce au de facut aici si a avea rezultate bune au nevoie de un mediu primitor.

Firma deratizare Constanta

MioCleaning va poate ajuta sa creati aceste conditii prin efectuarea de tratamente de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE impotriva parazitilor care pot provoca neplaceri persoanelor care intra in contact cu insecte, rozatoare sau diverse bacterii si microbi care pot aparea in colectivitati mari de oameni.
Recomandam efectuarea tratamentelor preventive in detrimentul celor curative deoarece este mai eficient sa tratezi preventiv decat curativ atat financiar cat si practic.

In cadrul unui CONTRACT DDD monitorizarea si garantia tratamentului este continua in timp ce in cazul unei interventii ocazionale garantia este limitata in timp si monitorizarea inexistenta.

Serviciile noastre le puteti contracta prin sistemul SEAP, ca ofertant fiind specificat: “SC CARMARANDY SRL”.

MioCleaning ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si in cazul in care apare o infestare inopinata va rugam sa ne contactati la adresa de email sau la dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon .

Proprietarii de cladiri de birouri pot foarte des cadea in capcana, crezand ca daca in spatiile pe care le administreaza nu exista surse de alimentare pentru paraziti, acestia nu pot aparea.

Experienta ne-a demonstrat insa contrariul! Parazitii migreaza in cautarea surselor de hrana, pot fi transportati fara voie in genti sau pe haine de persoanele care isi desfasoara activitatea in cladire si pot aparea focare oriunde.

Daunele pricinuite de eventualele infestari pot fi majoare deoarece in lipsa alimentelor se vor hrani cu hartie din dosarele depozitate in arhive.

Firma deratizare Constanta

Tratamentele de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate preventiv va vor scuti de aceste neplaceri si veti beneficia de o monitorizare continua doar in cadrul unui CONTRACT DDD.

Pentru a beneficia de un CONTRACT DDD trebuie sa contactati o societate autorizata pentru prestarea acestor servicii, societate care va poate oferi siguranta ca spatiul dumneavoastra nu o sa fie invadat de insecte, rozatoare si nu va fi un focar pentru raspandirea virusurilor in colectivitate.

MioCleaning, cel mai mic pret garantat curatenie deratizare Constanta – Oferta firma curatenie Constanta, ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si in cazul in care apare o infestare inopinata va rugam sa ne contactati la adresa de email sau la dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon .

Pentru confortul dumneavoastra si al clientilor dumneavoastra, MioCleaning presteaza servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la cele mai inalte standarde cu aparatura si materiale profesionale.

Conform reglementarilor legale in vigoare (Ordinul 82/09.03.2015 al ANRSC) dezinsectia se executa trimestrial si ori de câte ori este nevoie, în spatiile închise ale operatorilor economici cu profil nealimentar (camere, holuri, receptie) si lunar si ori de câte ori este nevoie, în spatiile închise ale operatorilor economici cu profil alimentar (restaurant, bucatarie), iar deratizarea pentru operatorii economici cu profil nealimentar cel putin o data pe semestru si ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar iar pentru operatorii economici cu profil alimentar, cel putin o data pe trimestru si ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

Firma deratizare Constanta

In functie de solicitari si de utilitate, MioCleaning poate executa lucrarile de dezinsectie prin mai multe metode: pulverizare grosiera cu pompa de joasa presiune, nebulizare cu aparate ULV – generatoare de ceata rece, terminebulizare cu aparate generatoare de ceata calda, amplasare de capcane adezive cu atractanti alimentari si hormonali, aplicare de geluri insecticide.

MioCleaning este singurul operator de servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare care executa lucrarile de dezinsectie impotriva plosnitelor de pat in 2 variante: chimic si ecologic. Avantajul metodei ecologice fiind acela ca imedat dupa interventie se pot exploata camerele in care s-a efectuat dezinsectia deoarece nu se pulverizeaza substanta insectcida!

De asemenea, societatea noastra este autorizata sa presteze servicii de deratizare si dezinfectie.

Pentru prestarea serviciilor de deratizare, se vor utiliza atat momeli raticide cat si capcane adezive si mecanice. Momelile raticide se vor utiliza doar acolo unde normele de igiena sanitara si alimentara permit acest lucru.

Pentru dezinfectie se vor utiliza dezinfectanti profesionali care se vor pulveriza cu aparate ULV – generatoare de ceata rece.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, va aducem la cunostinta ca MioCleaning poate presta aceste servicii in regim de unitate protejata cu operatori DDD autorizati si echipamente profesionale de ultima generatie.

Substantele utilizate nu sunt corozive, nu pateaza, nu au miros, nu sunt toxice pentru vietatile cu sange cald dupa uscare si sunt avizate de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea in unitati de cazare.

Pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul unitatilor, expertii MioCleaning recomanda efectuarea serviciilor de dezinsectie si deratizare in spatiile deschise din jurul unitatilor hoteliere.

Serviciile se vor presta doar in urma programarilor stabilite de comun acord pentru a nu ingreuna activitatea beneficiarilor.

MioCleaning ofera garantie pentru serviciile prestate pe toata perioada contractuala, lucrarile suplimentare, punctuale, se vor efectua in termen de maxim 48 de ore de la primirea solicitatii scrise din partea beneficiarului.