Curatenie la domiciliu

Desi am impus o serie de reguli familiei si apropiatilor privind pastrarea curateniei in casa, inevitabilul se intampla si ne apucam de treaba.

E foarte posibil ca atunci când faci curăţenie să uiţi să cureţi anumite locuri. Una dintre zonele peste care se trece cu vederea sunt locurile în guste de la ferestre şi uşi. Acestea tind să adune nu doar praful şi mizeria, ci şi insecte moarte. Apeleaza cu incredere la servicii de curatenie la domiciuliu Constanta – MioCleaning.

Toti iubim copii. Dar cand murdaresc sau pateaza tapiteria, canapelele sau fotoliile cu resturi alimentare, sosuri sau isi demonstreaza abilitatile creatoare si deseneaza pe pereti, apeleaza cu incredere la servicii de curatenie profesionala.

Desi am impus o serie de reguli familiei si apropiatilor privind pastrarea curateniei in casa, inevitabilul se intampla si ne apucam de treaba.

E foarte posibil ca atunci când faci curăţenie să uiţi să cureţi anumite locuri. Una dintre zonele peste care se trece cu vederea sunt locurile în guste de la ferestre şi uşi. Acestea tind să adune nu doar praful şi mizeria, ci şi insecte moarte. Apeleaza cu incredere la servicii de curatenie la domiciuliu Constanta – MioCleaning.

Toti iubim copii. Dar cand murdaresc sau pateaza tapiteria, canapelele sau fotoliile cu resturi alimentare, sosuri sau isi demonstreaza abilitatile creatoare si deseneaza pe pereti, apeleaza cu incredere la servicii de curatenie profesionala.

Servicii de curatenie la domiciuliu Constanta – MioCleaning – adoram prietenii necuvantatori

Adoram prietenii necuvantatori. Ai animale in casa (caine, pisica) care iti murdaresc mereu canapeaua si fotoliile? Nu mai stii cum sa mai cureti parul care le cade si mai este si un miros specific?

Pentru toate aceste intamplari din viata, echipa Mio Cleanining dispune de unelte si masini, detergenti si solutii de curatare si tratare a suprafetelor.

Poti incheia un contract permanent cu Mio Cleaning si toate aceste griji legate de curatenie sa dispara.

Rudele te vor lauda iar prietenii te vor invidia pentru curatenia din casa.

Scapi de praf, murdarie si pete – curatenie la domiciliu Constanta

 Indiferent ca ai o garsoniera, un apartament sau o vila nu scapi de praf, murdarie si pete, iar curatenia profesionala te ajuta sa ai mai mult timp liber pentru tine.

Asiguram in acest sens servicii de curatenie pentru apartamente , vile si case , servicii de sezon ( curatenia de Paste , Craciun , etc. ) , precum si servicii de curatenie locuinte dupa petreceri . In cadrul acestor tipuri de servicii va prezentam cateva din activitatile specializate de curatenie efectuate de presonalul nostru :

 • aspirarea mochetelor , a covoarelor , precum si a suprafetelor neacoperite
 • stergerea prafului de pe obiectele de mobilier cu solutii protectoare si antistatice
 • curatarea si igienizare aparaturilor electronice si electrocasnice cu solutii specifice
 • curatarea feroneriei , caloriferelor si a corpurilor de iluminat
 • curatarea , igienizarea si dezinfectarea grupurilor sanitare in intregime ( faianta , gresie , obiecte sanitare , geamuri , etc. )
 • curatarea si igienizarea in profunzime a spatiilor de bucatarie , precum si a tuturor obiectelor existente in aceste spatii ( aragaz , frigider , dulapuri , etc. )
 • curatarea si spalarea tuturor geamurilor interior-exterior
 • orice alt tip de activitate necesara pentru o curatenie locuinte impecabila .

Datorita faptului ca Mio Cleaning detine echipamente profesionale de spalare prin metoda injectie-extractie , va putem asigura si spalarea covoarelor , a mochetelor , a canapelelor , precum si a fotoliilor si scaunelor din textil . Acest tip de serviciu nu necesita nici un deranj din partea Dumneavoastra , deoarece nu trebuie sa mutam nimic . Le spalam si le curatam pe loc cu aparatura si solutii specifice .

 

 

Constructorul a lasat in urma praf si murdarie? Pentru a scapa rapid de acestea, MioCleaning va pune la dispozitie un serviciu complet de curatenie dupa constructor bazat pe profesionalismul si experienta unei echipe pregatite de a face fata oricarei provocari.

Folosind tehnici moderne si echipamente speciale de curatenie dupa constructor sau de curatenie dupa renovareechipa MioCleaning va elimina cu usurinta urmele de vopsea, petele de var sau resturile cimentate pe diferite suprafete din incaperi!

Echipamentele pe care le folosim se incadreaza in gama de top a noilor tehnologii, tocmai de aceea ele sunt compatibile cu toate suprafetele igienizate astfel incat in timpul procesului de curatenie post constructor acestea nu vor fi zgariate sau deteriorate.

De ce sa ne alegeti pentru curatenia dupa constructor?

 • Pentru ca suntem adeptii lucrului bine facut!
 • Pentru ca suntem o echipa de profesionisti pregatita sa raspunda in orice moment solicitarilor dumneavoastra
 • Pentru ca interesul dumneavoastra reprezinta si interesul nostru
 • Pentru ca reusim de fiecare data sa atingem succesul si aducem multumire oricarui client care apeleaza la curatenia dupa constructor
 • Pentru ca va ajutam sa economisiti importante resurse financiare, timp si energie!

Activitatile de curatanie dupa constructor se executa dupa indepartarea molozului si a materialelor de constructii ramase si cuprind, de regula, urmatoarele operatiuni:

 • aspirarea parchetului, linoleum, gresie, faianta
 • spalarea si igienizarea pardoselilor, gresiei, etc.
 • stergerea prafului si indepartarea panzelor de paianjen
 • curatarea geamurilor si a tamplariei la interior si exterior
 • curatarea obiectelor din aluminiu, inox
 • curatarea si igienizarea obiectelor sanitare
 • stergerea oglinzilor si a corpurilor de iluminat
 • curatarea prizelor si a intrerupatoarelor
 • curatarea caloriferelor, a centralei termice
 • colectarea si degajarea gunoiului
 • aerisirea si odorizarea incaperilor

Putem asigura si servicii externalizate, pe baza de contract, pentru:

 • alpinism utilitar (curatenie geamuri la inaltime, curatenie suprafete exterioare, etc),
 • deratizare,
 • ridicare de produse reciclabile,
 • ridicare si evacuare moloz si materiale de constructii excedentare.

MioCleaning realizeaza spălarea canapelelor si fotoliilor in Constanta la domiciliul clientului cu un aparat profesional de injecție-extracție. Această metodă este una dintre cele mai avantajoase pentru curățirea tapițeriilor deoarece curăță in adâncime, durează puțin si dă rezultate excelente pe termen lung, oferind o improspatare a materialului, odată cu murdăria se scot din tesatură microorganismele și părul de animale.

Echipa MioCleaning realizeaza spălarea mochetelor și a covoarelor in Constanta in locuinta clientului cu aparat profesional dedicat de injecție-extracție, special conceput. Această metodă este mai avantajoasă pentru curățirea la locuințe deoarece nu necesită mutarea, curăță în adâncime, durează puțin, dă rezultate excelente si redand o durata de utilizare a mochetelor mai indelungata. Odată cu murdăria se scot din tesatură microorganismele si părul de animale, oferind din nou prospetime pierduta. Dupa aceasta operatie covorul rămâne ca si cum ar fi periat puțin cu o perie umezită cu apă. În 30 minute poate fi utilizat, se poate călca pe acesta.

Curățirea mochetelor pentru suprafețe mari se realizează cu aparatul de curățit mochete cu perie cilindrică sau cu monodisc. Aceste aparate sunt de putere mare ideal pentru suprafețe mari ( peste 100 mp)

Indiferent de metoda utilizată covoarele nu miros a chimicale, dacă se solicită acestea pot fi ușor parfumate.

Lăsați personalul nostru – al firmei de curatenie – extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi – firma de curatenie Constanta – ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.

Covoarele si canapelele care rămân curate mai mult timp!  Ai mai curățat/spalat la o firma de curatenie covoarele înainte sau ați făcut curățarea locului și nu au rămas foarte curățate sau petele s-au întors? Principala cauză a acestui lucru este reziduurile de curățare alcalin. Murdaria este atrasă de substanțele de curățare alcaline și asta este modul în care funcționează. Tratând covoarele cu un neautralizator, acestea sunt lăsate într-o stare naturală neautrală, aceasta elimină reziduurile de alcalin care provoacă murdărirea covoarelor. Unul dintre motivele principale pentru covoarele noastre să rămână curate mai mult timp!