Firma curatenie Sector 1

Firma curatenie Sector 1 Bucuresti, intretinere periodica

Firma curatenie Sector 1 – echipa MioCleaning ofera servicii de curatenie subsoluri in Bucuresti constand in:

 • strangerea deseurilor existente in subsol si transportarea acestora la ghena de gunoi;
 • strangerea apei murdare si a resturilor rezultate din desfundarea scurgerii , a conductelor etc;
 • maturarea si igienizarea acestuia cu clorura de var;
 • indepartarea panzei de paianjen;

*cu noi aveti cele mai avantajoase costuri

Echipa MioCleaning – noi suntem exact ceea ce cauti! Servicii curatenie Sector 1 Pentru ca, dupa ce vom evacua toate obiectele, iti vom lasa subsolul in cele mai bune conditii. Il vom matura si, la cerere, putem imprastia unele substante care sa impiedice, pentru o perioada, aparitia daunatorilor (sobolani, paianjeni, gandaci, etc). De tot se vor ocupa angajatii firmei noastre, care vor lasa subsolul curat. Detinem toate mijloacele de transport necesare, iar daca situatia o cere ne vom prezenta la subsolul tau chiar si cu un numar mare de muncitori. Scapa de toate obiectele care ocupau loc in subsolul tau.

Firma curatenie Sector 1 Bucuresti

Ai nevoie de o Servicii curatenie sector 1 in Bucuresti?

Apeleaza-ne cu incredere la echipa MioCleaning! Ai mobila in subsol? A scapat, ca prin minune, de inundatie pentru ca a fost ambalata perfect? Nici o problema! Noi o vom ridica din subsol si o vom transporta in locatia unde doresti. Iti vom asigura utilitare sau dube de mica si mare capacitate si personal de incarcare si descarcare, conform necesitatilor tale. Te vom ajuta indiferent de problema pe care o intampini in materie de transport. Iti garantam ca dupa ce angajatii firmei noastre vor parasi subsolul vei ramane placut impresionat de calitatea serviciului pe care l-am oferit. Contacteaza-ne cu incredere indiferent de situatie. Scapa rapid si efiecient de toate gunoiale si vechiturile din subsol!

Ploaia torentiala de seara trecuta ti-a inundat subsolul?

Mobila veche, butoaiele, cartile, covoarele, etc. au fost grav avariate?

Firma curatenie Sector 1 Bucuresti

Atunci apeleaza, cu incredere, la serviciile noastre!

MioCleaning este o firma curatenie sector 1 subsoluri in Bucuresti care te va ajuta, in cel mai scurt timp, sa scapi de mizeria de nedescris care s-a declansat ca urmare a precipitatiilor care au fost cu numai cateva ore in urma. Iti vom asigura personalul necesar care sa adune si sa incarce orice fel de obiecte in utilitarele de diverse capacitati care se afla in parcul nostru auto.

Firma curatenie sector 1

Asiguram transportul elementelor la groapa de gunoi fara taxe suplimentare. Pentru ca totul va fi inclus in pretul pe care ti-l vom preciza imediat ce am constatat daunele produse de ploaie in subsolul tau.

Si, dupa ce vom pleca, iti garantam ca subsolul tau va fi curat, gata sa primeasca alte obiecte de care nu ai nevoie in perioada imediat urmatoare.

Curatenia la bloc este de cele mai multe ori o problema pentru membrii asociatiei si, cu precadere, pentru membrii comitetului executiv. Iar dintre acestia, presedintele de asociatie, ca persoana care reprezinta asociatia in relatiile cu tertii dar si cu autoritatile statului, are bataia de cap cea mai mare.

Firma curatenie Sector 1 Bucuresti

Banuim ca ati trecut prin situatii in care:

 • femeia de serviciu nu a venit la serviciu si ati ramas cu pubelele de gunoi neridicate si cu scara blocului murdara;
 • ati fost nemultumiti de calitatea serviciilor de curatenie prestate dar, neavand alternativa, a trebuit sa acceptati situatia;
 • femeia de serviciu pe care o aveati a plecat pentru ca in alta parte primea ceva mai mult la salariu;
 • ati cautat o femeie de serviciu si nu ati gasit sau ati gasit doar persoane care nu va inspirau prea multa incredere.

Aceste exemple sunt doar o parte din experienta noastra anterioara sau din relatarile clientilor nostri actuali. Partea cea mai usoara.

Mai greu poate fi cu partea legala. In Codul Muncii care este in vigoare, este stipulat ca singura forma legala de angajare a unei persoane care presteaza o activitate permanenta si repetitiva este contractul de munca.

Pe langa contractul de munca, intervin si alte organe de control si inspectie cu tot felul de intrebari. Si presedintele asociatiei poate fi intrebat:

 • cand isi ia femeia de serviciu concediul de odihna? si cine ii tine locul in perioada respectiva?
 • ce se intampla daca femeia de serviciu se imbolnaveste?
 • cine este persoana responsabila cu Protectia Muncii si cand a fost facut ultimul instructaj? Dar Medicina Muncii este la zi?
 • adaugati si intocmirea si depunerea de declaratii si fise pe la toate institutiile implicate; mare bataie de cap;
 • femeia de serviciu are in dotare manusi de protectie, masca contra prafului, cizme de protectie etc etc.

O multime de intrebari enervante, stim. Este cazul sa uitati de toate acestea. Acum aveti solutia externalizarii acestui serviciu catre MioCleaning si toate problemele dvs legate de curatenie sunt aproape rezolvate – curatenie scari de bloc.

MioCleaning va ofera servicii curatenie sector 1 Bucuresti pentru birouri si spatii de lucru pentru crearea unui mediu de lucru curat, igienizat si cu miros placut.

Serviciile de curatenie destinate birourilor cuprind o arie vasta de operatiuni, in functie de destinatia spatiului respectiv si de nevoile specifice ale clientilor.
Tot mai multe firme au descoperit avantajele evidente ale externalizarii serviciilor auxiliare, cum ar fi serviciile de curatenie. MioCleaning este partenerul dvs. de incredere specializat in curatenie birouri si spatiilor administrative.

Avantajele colaborarii cu noi:

 • Scaderea costurilor operationale si de organizare prin eficientizarea serviciului de curatenie birouri Constanta, efectuat de personal calificat;
 • Economia de timp alocat activitatii de curatenie pentru birouri;
 • Scaderea costurilor pentru echipamente, aparatura profesionala si substante de curatare, pe care le aduce echipa Piontani Services;
 • Aprovizionarea companiei cu consumabile pentru curatenie, detergenti, sapun lichid, prosoape de hartie;
 • Sevicii profesionale de curatenie adaptate nevoilor clientului, parametrilor spatiului si suprafetelor;
 • Flexibilitatea programului de lucru pentru serviciile de curatenie pentru birouri care pot fi efectuate inainte sau dupa terminarea zilei de lucru pentru angajati, fara a perturba activitatea firmei;

Primul impact al clientilor dvs. cu afacerea pe care o reprezentati este cel vizual, de aceea succesul companiei depinde intr-o buna masura de impresia clientilor asupra mediului in care firma isi desfasoara activitatea.

MioCleaning va pune la dispozitie servicii de curatenie de intretinere pentru birouri cu o frecventa in functie de preferintele dvs.- zilnic sau o data sau de mai multe ori pe saptamana.

Serviciile de curatenie sector 1 pentru birouri pot cuprinde urmatoarele activitati:

 • Aspirarea cailor de acces din birouri;
 • Aspirarea tuturor suprafetelor acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum);
 • Curatarea si spalarea pardoselilor dure (gresie, marmura);
 • Curatarea scarilor interioare si exterioare;
 • Stergerea prafului, curatarea intregului mobilier si a echipamentelor de birou cu solutii antistatice;
 • Spalarea geamurilor, pervazurilor, usilor si tocariei;
 • Curatarea si dezinfectarea grupuri sanitare;
 • Curatarea si dezinfectarea bucatariei;
 • Curatarea clantelor, intrerupatoarelor si aparaturii de birou (telefoane, fax, imprimante, monitoare s.a.);
 • Eliminarea gunoiului menajer;
 • Aprovizionarea cu consumabile pentru grupurile sanitare precum sapun lichid, hartiei gienica, prosoape hartie, saci menajeri.

Nu in ultimul rand contactati servicii curatenie  sector 1 Bucuresti – Miocleaning.

 

Firma curatenie sector 1Firma curatenie sector 1 AviațieiFirma curatenie sector 1 AviatorilorFirma curatenie sector 1 BăneasaFirma curatenie sector 1 BucurestiFirma curatenie sector 1 BucureștiiFirma curatenie sector 1 NoiFirma curatenie sector 1 DămăroaiaFirma curatenie sector 1 DomeniiFirma curatenie sector 1 DorobanțiFirma curatenie sector 1 FloreascaFirma curatenie sector 1 GaraFirma curatenie sector 1 deFirma curatenie sector 1 NordFirma curatenie sector 1 GrivițaFirma curatenie sector 1 P-țaFirma curatenie sector 1 Romană.Firma curatenie sector 1 PajuraFirma curatenie sector 1 PiperaFirma curatenie sector 1 PrimăveriiFirma curatenie sector 1 VictorieiFirma curatenie sector 2Firma curatenie sector 2 BucurestiFirma curatenie sector 3Firma curatenie sector 3 BucurestiFirma curatenie sector 4Firma curatenie sector 4 BucurestiFirma curatenie sector 5Firma curatenie sector 5 BucurestiFirma curatenie sector 6Firma curatenie sector 6 BucurestiFirma peisagistica Bucuresti