Dezinsectie, deratizare, dezinfectie companii si sedii administrative

Proprietarii de cladiri de birouri pot foarte des cadea in capcana, crezand ca daca in spatiile pe care le administreaza nu exista surse de alimentare pentru paraziti, acestia nu pot aparea.

Dezinsectie deratizare dezinfectie birouri companii sedii administrative ConstantaExperienta ne-a demonstrat insa contrariul! Parazitii migreaza in cautarea surselor de hrana, pot fi transportati fara voie in genti sau pe haine de persoanele care isi desfasoara activitatea in cladire si pot aparea focare oriunde.

Daunele pricinuite de eventualele infestari pot fi majoare deoarece in lipsa alimentelor se vor hrani cu hartie din dosarele depozitate in arhive.

Tratamentele de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate preventiv va vor scuti de aceste neplaceri si veti beneficia de o monitorizare continua doar in cadrul unui CONTRACT DDD.

Pentru a beneficia de un CONTRACT DDD trebuie sa contactati o societate autorizata pentru prestarea acestor servicii, societate care va poate oferi siguranta ca spatiul dumneavoastra nu o sa fie invadat de insecte, rozatoare si nu va fi un focar pentru raspandirea virusurilor in colectivitate.

MioCleaning, cel mai mic pret garantat curatenie deratizare Constanta - Oferta firma curatenie Constanta, ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si in cazul in care apare o infestare inopinata va rugam sa ne contactati la adresa de email sau la dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon .

 

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.