Dezinsectie, deratizare, dezinfectie Institutii Publice

Dezinsectie deratizare dezinfectie birouri institutii publice

Oamenii isi petrec in general, intr-o zi, jumatate din timpul in care sunt activi la serviciu.
Pentru a se putea concentra la ceea ce au de facut aici si a avea rezultate bune au nevoie de un mediu primitor.

MioCleaning va poate ajuta sa creati aceste conditii prin efectuarea de tratamente de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE impotriva parazitilor care pot provoca neplaceri persoanelor care intra in contact cu insecte, rozatoare sau diverse bacterii si microbi care pot aparea in colectivitati mari de oameni.
Recomandam efectuarea tratamentelor preventive in detrimentul celor curative deoarece este mai eficient sa tratezi preventiv decat curativ atat financiar cat si practic.

In cadrul unui CONTRACT DDD monitorizarea si garantia tratamentului este continua in timp ce in cazul unei interventii ocazionale garantia este limitata in timp si monitorizarea inexistenta.

Serviciile noastre le puteti contracta prin sistemul SEAP, ca ofertant fiind specificat: "SC CARMARANDY SRL".

MioCleaning ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si in cazul in care apare o infestare inopinata va rugam sa ne contactati la adresa de email sau la dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon .

 

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.