Dezinsectie, deratizare, dezinfectie hoteluri si pensiuni

Pentru confortul dumneavoastra si al clientilor dumneavoastra, MioCleaning presteaza servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la cele mai inalte standarde cu aparatura si materiale profesionale.Dezinsectie deratizare hotel si pensiuni Constanta

Conform reglementarilor legale in vigoare (Ordinul 82/09.03.2015 al ANRSC) dezinsectia se executa trimestrial si ori de câte ori este nevoie, în spatiile închise ale operatorilor economici cu profil nealimentar (camere, holuri, receptie) si lunar si ori de câte ori este nevoie, în spatiile închise ale operatorilor economici cu profil alimentar (restaurant, bucatarie), iar deratizarea pentru operatorii economici cu profil nealimentar cel putin o data pe semestru si ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar iar pentru operatorii economici cu profil alimentar, cel putin o data pe trimestru si ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

In functie de solicitari si de utilitate, MioCleaning poate executa lucrarile de dezinsectie prin mai multe metode: pulverizare grosiera cu pompa de joasa presiune, nebulizare cu aparate ULV – generatoare de ceata rece, terminebulizare cu aparate generatoare de ceata calda, amplasare de capcane adezive cu atractanti alimentari si hormonali, aplicare de geluri insecticide.

MioCleaning este singurul operator de servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare care executa lucrarile de dezinsectie impotriva plosnitelor de pat in 2 variante: chimic si ecologic. Avantajul metodei ecologice fiind acela ca imedat dupa interventie se pot exploata camerele in care s-a efectuat dezinsectia deoarece nu se pulverizeaza substanta insectcida!

De asemenea, societatea noastra este autorizata sa presteze servicii de deratizare si dezinfectie.

Pentru prestarea serviciilor de deratizare, se vor utiliza atat momeli raticide cat si capcane adezive si mecanice. Momelile raticide se vor utiliza doar acolo unde normele de igiena sanitara si alimentara permit acest lucru.

Pentru dezinfectie se vor utiliza dezinfectanti profesionali care se vor pulveriza cu aparate ULV – generatoare de ceata rece.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, va aducem la cunostinta ca MioCleaning poate presta aceste servicii in regim de unitate protejata cu operatori DDD autorizati si echipamente profesionale de ultima generatie.

Substantele utilizate nu sunt corozive, nu pateaza, nu au miros, nu sunt toxice pentru vietatile cu sange cald dupa uscare si sunt avizate de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea in unitati de cazare.

Pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul unitatilor, expertii MioCleaning recomanda efectuarea serviciilor de dezinsectie si deratizare in spatiile deschise din jurul unitatilor hoteliere.

Serviciile se vor presta doar in urma programarilor stabilite de comun acord pentru a nu ingreuna activitatea beneficiarilor.

MioCleaning ofera garantie pentru serviciile prestate pe toata perioada contractuala, lucrarile suplimentare, punctuale, se vor efectua in termen de maxim 48 de ore de la primirea solicitatii scrise din partea beneficiarului.

 

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.