Dezinsectie Constanta, deratizare, dezinfectie gradinite, scoli si licee

Conform reglementarilor legale in vigoare (Ordinul 82/09.03.2015 al ANRSC) dezinsectia se executa trimestrial si ori de câte ori este nevoie, în spatiile închise ale institutiilor publice si spatiile comune închise ale cladirilor iar deratizarea cel putin o data pe semestru si ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar.Deratizare dezinsectie scoli Constanta

In functie de solicitari si de utilitate, MioCleaning poate executa lucrarile de dezinsectie prin mai multe metode: pulverizare grosiera cu pompa de joasa presiune, nebulizare cu aparate ULV – generatoare de ceata rece, terminebulizare cu aparate generatoare de ceata calda, amplasare de capcane adezive cu atractanti alimentari si hormonali, aplicare de geluri insecticide.

Pentru prestarea serviciilor de deratizare, se vor utiliza atat momeli raticide cat si capcane adezive si mecanice. Momelile raticide se vor utiliza doar acolo unde normele de igiena sanitara si alimentara permit acest lucru.

Avand in vedere ca in randul copiilor aflati in colectivitati circula vrecvent boli contagioase (varicela, rujeola, scarlatina, oreion, viroze), un procent important din serviciile pe care le prestam in scoli si gradinite sunt cele de dezinfectie. Pentru dezinfectie se utilizeaza dezinfectanti profesionali care se vor pulveriza cu aparate ULV – generatoare de ceata rece.

Va aducem la cunostinta ca MioCleaning poate presta aceste servicii in regim de unitate protejata cu operatori DDD autorizati si echipamente profesionale de ultima generatie.

Dezinsectie Constanta deratizare dezinfectie scoli si liceeSubstantele utilizate nu sunt corozive, nu pateaza, nu au miros, nu sunt toxice pentru vietatile cu sange cald dupa uscare si sunt avizate de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea in unitati de invatamant.

Pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul unitatilor, expertii MioCleaning recomanda efectuarea serviciilor de dezinsectie si deratizare in spatiile deschise din jurul unitatilor de invatamant.

Serviciile se vor presta doar in urma programarilor stabilite de comun acord pentru a nu ingreuna activitatea beneficiarilor.

Pentru a evita aparitia eventualelor focare, va recomandam sa efectuati lucrari de curatenie si de indepartare a rezidurilor care favorizeaza dezvoltarea microbilor si aparitia insectelor parazite si rozatoarelor.

Echipa MioCleaning ofera garantie pentru serviciile prestate pe toata perioada contractuala, lucrarile suplimentare, punctuale, se vor efectua in termen de maxim 48 de ore de la primirea solicitatii scrise din partea beneficiarului.

 

 

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.