Despre noi

Servicii de curatenie

Servicii curatenie “ca la carte” si de durata este rezultatul muncii nu doar a unor profesionesti cu experienta ci si a unor oameni pasionati de lucrul bine facut. Firma de curatenie MioCleaning desfasoara servicii de curatenie in judetul Constanta si Bucuresti se remarca prin munca temeinca si diversitate, pentru birouri, spatii comerciale, de productie, evenimente speciale, spalare covoare, curatare pardoseli, spalare geamuri.
Contactati-ne cu incredere, pentru a beneficia de serviciile unei firme de curatenie Constanta si Bucuresti cu o experienta de lucru, personal atent selectionat si specializat in asigurarea lucrarilor de curatenie in Constanta pentru companii, asociatii condominiu si persoane fizice. Consultati lista de preturi pentru curatenie.

 

Suna acum

0771 467 852

MioCleaning

Curatenie profesionala

Serviciile noastre de curatenie MioCleaning se bazeaza pe metodele cele mai eficiente, optime pentru fiecare locatie si non-invazive de a ingriji si intretine suprafetele, inclusiv pardoselile nobile, cum ar fi cele din marmura, lemn de bambus sau alte esente, spalare covoare, curatare canepele Constanta. Succesul acestei firme de curatenie din Constanta se bazeaza pe o echipa bine pregatita, care utilizeaza echipamente, solutii si produse de cea mai buna calitate. Investim permanent, ne informam despre tehnologii nou aparute in sisteme de curatenie pentru a obtine cele mai bune rezultate la pret competitiv – verificati lista de preturi curatenie Constanta . Consumabilele de lucru sunt alese atent pe baza caracteristicilor de calitate si in relatie cu suprafetele de curatat.