Curatenie dupa o renovare

Moduri de a minimiza mizeria în timpul renovării casei

Pe măsură ce vă pregătiți pentru o renovare majoră, veți fi pe bună dreptate să găsiți un mare antreprenor general, să selectați materiale și să descoperiți costurile. Cu tot ce există pe lista de activități, este ușor să treceți cu vederea planurile de pregătire și protecție a site-ului care pot avea un efect mare asupra locuinței dvs. în timpul și după renovare. Iată o privire a modalităților de a minimiza mizeria și de a preveni deteriorarea cu pregătirea completă a site-ului înainte de începerea lucrărilor

 

Discutați pregătirea și protecția interioarelor cu contractantul

În general, contractanții colaborează cu dvs. pentru protejarea spațiului existent, dar astfel de protecții previn, de obicei, deteriorarea, mai degrabă decât blocarea murdăriei și murdăriei. Adică, podelele dvs. nu trebuie zgâriate sau scobite, dar pot fi prăfuite, înfășurate sau chiar lipicioase – și va trebui să fie curățate după fapt. Este întotdeauna o idee bună să discutați cu antreprenorul despre așteptările dvs. pentru curățenie pe toată durata renovării. La fel ca în cazul multor aspecte privind renovarea locuinței, ce este inclus și la ce preț variază în funcție de proiect și de contractant.

Curatenie dupa o renovare majoră

Renovările sunt chestiuni notoriu dezordonate dupa care urmeaza curatenie dupa constructor. Nimeni nu vrea să găsească acel praf de construcție omniprezent pe un raft înalt săptămâni după fapt. Nu numai că este neplăcut, dar poate fi dăunător pentru dvs., precum și orice animale de companie și / sau oameni minusculi pe care îi plimbați. Prevenirea este esențială ca sa nu fie un efort mare de curatenie dupa renovare, așa că aruncă o privire mai întâi la ghidul nostru pentru a minimaliza mizeria în timpul renovării .Apoi, citiți mai jos chiar aici pentru a arăta cum să curățați după renovare.

Cu excepția cazului în care îl includeți în contract în mod explicit, curățarea extensivă nu face parte de obicei din activitatea contractantului. Standardul industriei este „măturat”, care implică de obicei aspirarea unor bucăți mai mari de resturi și apoi rularea unui Swiffer pe suprafețe. Unii contractori pot, de asemenea, șterge lucrurile cu zdrențe umede. Orice dincolo de acest lucru (inclusiv curățarea spațiilor comune, cum ar fi holurile și ascensoarele) va trebui să fie aranjat în mod specific și, cel mai probabil, va suporta costuri suplimentare pe care le veți suporta ca proprietar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.