Curatenie Constanta dupa o renovare

Curatenie Constanta dupa o renovare

Curatenie Constanta – Serviciile noastre de curatenie MioCleaning se bazeaza pe metodele cele mai eficiente, optime pentru fiecare locatie si non-invazive de a ingriji si intretine suprafetele, inclusiv pardoselile nobile, cum ar fi cele din marmura, lemn de bambus sau alte esente, spalare covoare, curatare canepele Constanta

Curatenie Constanta – Moduri de a minimiza mizeria în timpul renovării casei

Pe măsură ce vă pregătiți pentru o renovare majoră, veți fi pe bună dreptate să găsiți un mare antreprenor general, să selectați materiale și să descoperiți costurile. Cu tot ce există pe lista de activități, este ușor să treceți cu vederea planurile de pregătire și protecție a site-ului care pot avea un efect mare asupra locuinței dvs. în timpul și după renovare. Iată o privire a modalităților de a minimiza mizeria și de a preveni deteriorarea cu pregătirea completă a site-ului înainte de începerea lucrărilor

Oferim servicii de curățare post-constructori pentru o gamă diversă de clienți, deoarece este întotdeauna nevoie de îndepărtarea reziduurilor și a prafului post construcție sau renovare. În mod obișnuit, este necesar un nivel înalt de praf, precum și curățarea geamurilor înalte. Ne vom asigura că toate suprafețele – chiar și cele greu accesibile – sunt curățate complet de toate resturile constructorilor și curățate până la un finisaj ridicat.

Oferim servicii de curățare post-constructori pentru o gamă diversă de clienți, deoarece este întotdeauna nevoie de îndepărtarea reziduurilor și a prafului post construcție sau renovare. În mod obișnuit, este necesar un nivel înalt de praf, precum și curățarea geamurilor înalte. Ne vom asigura că toate suprafețele – chiar și cele greu accesibile – sunt curățate complet de toate resturile constructorilor și curățate până la un finisaj ridicat.

Curatenie Constanta – Discutați pregătirea și protecția interioarelor cu contractantul

În general, contractanții colaborează cu dvs. pentru protejarea spațiului existent, dar astfel de protecții previn, de obicei, deteriorarea, mai degrabă decât blocarea murdăriei și murdăriei. Adică, podelele dvs. nu trebuie zgâriate sau scobite, dar pot fi prăfuite, înfășurate sau chiar lipicioase – și va trebui să fie curățate după fapt. Este întotdeauna o idee bună să discutați cu antreprenorul despre așteptările dvs. pentru curățenie pe toată durata renovării. La fel ca în cazul multor aspecte privind renovarea locuinței, ce este inclus și la ce preț variază în funcție de proiect și de contractant.

Curatenie Constanta dupa o renovare majoră

Renovările sunt chestiuni notoriu dezordonate dupa care urmeaza curatenie dupa constructor. Nimeni nu vrea să găsească acel praf de construcție omniprezent pe un raft înalt săptămâni după fapt. Nu numai că este neplăcut, dar poate fi dăunător pentru dvs., precum și orice animale de companie și / sau oameni minusculi pe care îi plimbați. Prevenirea este esențială ca sa nu fie un efort mare de curatenie dupa renovare, așa că aruncă o privire mai întâi la ghidul nostru pentru a minimaliza mizeria în timpul renovării .Apoi, citiți mai jos chiar aici pentru a arăta cum să curățați după renovare.

Cu excepția cazului în care îl includeți în contract în mod explicit, curățarea extensivă nu face parte de obicei din activitatea contractantului. Standardul industriei este „măturat”, care implică de obicei aspirarea unor bucăți mai mari de resturi și apoi rularea unui Swiffer pe suprafețe. Unii contractori pot, de asemenea, șterge lucrurile cu zdrențe umede. Orice dincolo de acest lucru (inclusiv curățarea spațiilor comune, cum ar fi holurile și ascensoarele) va trebui să fie aranjat în mod specific și, cel mai probabil, va suporta costuri suplimentare pe care le veți suporta ca proprietar.

Curatenie Constanta, dezinsectie si intretinere gradini

Firma de curatenie Mio Cleaning vine in sprijinul cerintelor dumneavoastra din domeniul servicii de curatenie in Constanta si o lista de preturi curatenie Constanta avantajoasa.curatenie constanta sunati

Suntem o firma specializata in servicii de curatenie – spalare geamuri, spalare pardoseli, curatenie birouri, curatare covoare si spalare canapele, dezinfectie – ne-am inceput activitatea in Constanta cu personal tanar si energic, am invatat sa ne facem treaba bine si sa onoram cele mai exigente asteptari ale clientilor nostri.

Suntem un grup de profesionisti care iubesc natura si considera ca fiecare spatiu verde nou este o provocare. Indiferent daca este vorba de amenajare gradini si spatii verzi sau simbioza unor plante dintr-o jardiniera mica consideram ca imbinarea aspectului estetic, armonia cu utilul ne reprezinta.

Peste 12 ani de experienta de curatenie Constanta

Apelati la noi si beneficiati de promptitudine, flexibilitate in alegerea programului de interventie si va garantam ca veti fi pe deplin multumiti.

Serviciile de curatenie, dezinfectie, amenajari spatii verzi, prestate de firma noastra, sunt servicii bazate pe o experienta de peste 12 ani.

Sfaturi pe care întreaga familie sa participe la curatenie

Acestea sunt sfaturi pentru întreaga familie poate și ar trebui să le utilizeze. Toți membrii familiei care trăiesc în casă ar trebui să contribuie la îngrijirea casei în care trăiesc. Aproape toată lumea poate face ceva, chiar și copii mici. Nu există niciun motiv pentru care mama ar trebui să curețe în spatele ei și tuturor celorlalți! La urma urmei, dacă toată lumea participă la binecuvântările casei în care trăiesc, toată lumea ar trebui să se ocupe de ea. În timp ce nimeni nu se va schimba peste noapte, încorporarea acestor sfaturi în viața de zi cu zi va face în curând obiceiuri noi și mai netede chiar și pentru cele mai confuze dintre mizerie. Un sistem de filtrare întreaga casă instalat pe priza de aer pentru cuptor va reduce nevoia de a curăța cuptorul și casa. Praful nu va apărea.

Cum curățați geamurile – obțineți geamuri strălucitoare în interior și în exterior dupa spalare geamuri

Invitați luminozitatea înapoi în casa dvs. cu ferestre strălucitoare dupa spalare geamuri. De la crearea propriei soluții de curățare a ferestrelor la trucul vechi de încredere din ziare, există o mulțime de modalități de a readuce strălucirea în geamurile ferestrei. Nu subestimați niciodată puterea geamurilor curate pentru a vă transforma camerele, făcându-le ușoare, luminoase și bune pentru suflet.

Cum curățați geamurile? Cu o solutie de spalare geamuri!

Iată ce aveți nevoie pentru spalare geamuri, curățarea ferestrelor pentru a obține un finisaj profesional:
 • Perie mare uscată sau mâner de mătură pentru a îndepărta stânci și praf
 • Găleată
 • Burete
 • Racleta
 • Soluții făcute pentru curățarea ferestrelor sau oțet
 • Hârtie maro sau ziar
 • Pânză microfibră
 • Pânză uscată fără scame sau tampon de uscare

Metode de spalare canapele sau curatare canapele in profunzime

Este un fapt inevitabil al vieții – canapelele se murdăresc. Resturile de cips-uri își găsesc drumurile în canapea, băuturile se vărsă și animalele de companie murdăresc noroi pe toată suprafața acestor piese de mobilier rezistente. Din fericire, curățarea unei canapele este relativ ușoară apropiata ca tehnice spalare covoare – tot ce ai nevoie este un pic de timp și niște materiale de curățare grozave – sau o firma spalare canapele.

Aspirați particule mari. Înainte de a intra în curățarea profundă, doriți să îndepărtați resturile de suprafață sau particule de pe suprafața canapelei. Folosiți un aspirator de praf sau un dispozitiv de fixare a furtunului pe un aspirator de dimensiuni complete pentru a șterge canapeaua.

 • Folosiți atașamentul lung și îngust pentru a intra în fisuri.
 • Aspirați toate suprafețele pernelor.
 • Scoateți pernele și aspirați baza canapelei.

Folosiți o perie de aspra pentru spalare canapele. Dacă există pete cu praf sau murdărie înăbușite, folosiți o perie cu șuvițe dure pentru a sparge petele și a aspira murdăria eliberată. Frecați-vă puternic, dar nu suficient de greu pentru a deteriora țesătura.

Găsirea unei companii de curățenie care să ofere curățenie de calitate în profunzime și la sfârșitul contractului de închiriere poate fi dificilă. Din fericire, ești în locul potrivit! Avem o prioritate puternică în curățările profunde și de sfârșit de închiriere și am colaborat pentru a numi câteva persoane fizice, proprietari, agenți imobiliari, companii de locuințe, furnizori de blocuri de apartamente. Deci avem o vastă experiență în a ști cum să facem treaba corect. O combinație între echipamentul potrivit, o listă de verificare amănunțită și profesioniști pregătiți este secretul nostru pentru curățarea profundă și de sfârșit de închiriere de succes.

Dacă doriți să configurați o curățare regulată, vă rugăm să vizitați pagina noastră de curățenie . De asemenea, oferim o gamă largă de servicii de curățare comercială , așa că aruncați o privire dacă și locul dvs. de muncă are nevoie de o curățare bună!

Facilitarea zilnică a clienților noștri se află în centrul operațiunilor noastre. Devenind o parte intrinsecă a rețelei de asistență pentru multe întreprinderi din întreg sectorul prin managementul nostru de curățenie, înțelegem exact de ce au nevoie clienții noștri. Experiența noastră ne-a ajutat să perfecționăm o gamă largă de servicii pentru a sprijini buna desfășurare a afacerii.

Curatenie Constanta pentru birouri

Echipa noastră cu experiență înțelege că la biroul dumneavoastră aveți nevoie de un mediu curat și igienic pentru a lucra. Ne putem asigura că birourile dumneavoastră sunt curate și fără praf. Podelele sunt aspirate, toaletele sunt curate și coșurile de gunoi sunt gata pentru munca grea a personalului a doua zi.

Ne străduim mereu să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, combinând metodele vechi și noi de curățare. Ne îmbunătățim constant echipamentele și detergenții pe care îi folosim pentru a rămâne în frunte.
Fiecare profesionist în curățenie este asigurat integral, iar compania noastră este, de asemenea, asigurată pentru liniștea dumneavoastră în timp ce vă curățăm casa.

Curatenie Constanta

Scopul nostru este să vă facem viața mai ușoară și să fiți mulțumit de serviciile pe care le oferim. Dacă apare vreo problemă, vă rugăm să ne contactați imediat și vă vom remedia și vă vom ajuta pe parcurs cu orice nelămuriri pe care le puteți avea. Scopul nostru este să avem mulți clienți fericiți.

Căutați curățeni profesioniști care să vă ajute cu nevoile dvs. de curățenie domestică la casa sau apartamentul dvs.?

De asemenea, știm cât de important este să ai curățenia obișnuită potrivită în casa ta, deoarece poți avea încredere în el că va furniza cheile și le va lăsa acasă nesupravegheate cu liniște sufletească. Suntem pe deplin asigurați, iar angajatii noștri au propria asigurare de răspundere civilă.

Când rezervați un serviciu obișnuit de curățenie casnică, ne vom asigura că vă trimitem același agent de curățenie de fiecare dată!

Cu toate acestea, dacă dvs. din sunteti bolnav sau plecat în vacanță, ne vom asigura că vă vom contacta și vă vom trimite un agent de curățenie, cu condiția să avem permisiunea dvs.

Mai jos este o listă a sarcinilor pe care le va îndeplini curățenia dumneavoastră în timpul serviciilor sale de curățenie la proprietatea dumneavoastră.

Curatenie Constanta – Bucătărie:

curățați suprafețele, spălați vasele, ștergeți și lustruiți, hoover și mop podele. Curățarea interioară de bază a cuptorului, cuptorului cu microunde, frigiderului, extractoarelor și a altor aparate de bucătărie.

Curatenie Constanta – Baie:

Curățați cada și cabina de duș, curățați chiuveta și robinetele. Curățați gresia, curățați oglinzile, goliți pubele, ștergeți și lustruiți caloriferul și dezinfectați vasul și scaunul de toaletă.

Curatenie Constanta – Sufragerie:

Curățați suprafețele și decorațiunile de praf, lustruiți geamurile interioare, ștergeți plinte și curățați mobila. Aspirați și mopul podelele.

Curatenie Constanta – Dormitor:

Schimbați așternutul dacă este necesar, curățați și lustruiți toate suprafețele. Ștergeți geamurile interioare, ramele ferestrelor, jaluzelele, curățați ușile, mânerele ușilor și întrerupătoarele de lumină.

Curatenie Constanta – Hol:

 • curățați plinte,
 • praf pozele,
 • întrerupătoarele de lumină și îndepărtați orice praf de pe mobilă.

Aspirarea și curățarea podelelor acolo unde este necesar.

Bucătăria necesită cea mai mare atenție din perspectiva curățeniei. Pentru că este locul în care alimentele sunt depozitate, pregătite și servite, fiecare aspect al bucătăriei trebuie să fie întotdeauna curat și igienic. Nerespectarea acestuia deschide posibilitatea apariției diferitelor tipuri de otrăvire alimentară și trimite, de asemenea, o invitație pe covor roșu gândacilor și altor paraziți.

Dintr-un set diferit de motive, menținerea băii curate este la fel de importantă. În timp ce în bucătărie pericolele curățării necorespunzătoare se învârt în jurul alimentelor stricate și atragerea paraziților în baie, pericolele curățării proaste se învârt în jurul mucegaiului, mucegaiului, uneltelor de îngrijire neigienică, răspândirii bacteriilor și agenților infecțioși și multe altele. Lista noastră tipică de verificare a băii este compusă din următoarele:

 • Stergerea prafului si stergerea tuturor suprafetelor.
 • Curățarea chiuvetei, a robinetelor și a robinetului.
 • Ștergerea oglinzii sau a oglinzilor.
 • Curățarea cabinei de duș.
 • Lustruirea plăcilor.
 • Curățarea și dezinfectarea vasului de toaletă.
 • Spălarea căzii.
 • Curățarea interiorului vanității.
 • Aspira/mătură și șterge podeaua.
 • Golirea cosurilor de gunoi,

 

Curatenie Constanta – Sufragerie

Sufrageria este locul unde tu și cei dragi vă adunați pentru a vă relaxa. Este, de asemenea, alături de bucătărie, punctul focal atunci când te distrezi. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca oaspeții să fie întâmpinați de un living dezordonat. Lista noastră de verificare tipică pentru curățarea camerei de zi/camerelor de familie implică următoarele:

 • Curățarea mobilierului.
 • Ștergerea și curățarea prafului pe toate suprafețele plane.
 • Curățarea și ștergerea plintelor.
 • Ștergerea ușilor și a mânerelor ușilor.
 • Curățarea de praf a obiectelor decorative.
 • Ștergerea abajururilor și a ramelor de fotografii.
 • Curățarea interiorului ferestrelor.
 • Ștergând întrerupătoarele de lumină.
 • Aspirarea și curățarea podelei (dacă este cazul).
 • Aspirarea sub și în jurul mobilierului.

Curatenie Constanta – Dormitor

În timp ce dormitorul nu este vizibil, este totuși vital ca acesta să fie păstrat curat și îngrijit. Nimic nu trage în jos spiritele ca un dormitor dezordonat. Lista noastră de verificare tipică pentru curățarea dormitorului include:

 • Schimbarea lenjeriei de pat.
 • Stergerea prafului cadrului patului.
 • Ștergerea și curățarea prafului pe toate suprafețele plane.
 • Curatenie in interiorul dulapului.
 • Ștergeți orice rame de imagine.
 • Abajururile de praf.
 • Curățarea oricăror obiecte decorative.
 • Ștergerea și curățarea jaluzelelor.
 • Curățarea oricăror întrerupătoare de lumină.
 • Ştergând plintele.
 • Aspirarea și curățarea podelei.

Curatenie Constanta – Holuri/Scări

Holurile și scările sunt un aspect adesea trecut cu vederea în curățarea casei, dar unul care nu trece de membrii personalului nostru cu înaltă calificare. Lista noastră de verificare tipică pentru curățarea holului/scării include:

 • Scoaterea prafului din orice mobilier.
 • Stergerea ramelor de poze.
 • Curățarea oricăror întrerupătoare de lumină.
 • Ştergând plintele.
 • Aspirarea și curățarea podelei.
 • Mătura scările.
 • Ştergând balustradele.
 • Curățarea interiorului ușii din față.

Curatenie Constanta

Când tocmai ați terminat acel proiect de renovare a casei și este timpul să vă mutați înapoi, tot ce vă puteți gândi este să vă murdăriți mâinile și să desfaceți cutiile! Ultimul lucru pe care îl gândești este să faci curățare după toată mizeria lăsată în urmă de antreprenorii tăi.

Dar știați că neglijarea acestei părți vă poate pune sănătatea în pericol? Așa este, particulele de praf și murdărie agitate în timpul procesului de construcție și lăsate nederanjate pentru o perioadă lungă de timp pot fi foarte dăunătoare copiilor mici și animalelor de companie.

Dacă aceste particule se depun în mobilier sau covoare, ele vor deveni un teren ideal de reproducere pentru bacterii, mucegai sau spori de ciuperci care pot provoca afecțiuni respiratorii grave, cum ar fi astmul sau alergiile. De asemenea, ar fi foarte greu să scapi de ele odată ce s-au pus în țesătura casei tale.

La urma urmei, la ce folosește renovarea dacă ai de gând să-ți distrugi noua investiție cu covoare și mobilier murdare? Angajați o companie profesionistă de servicii de curățare după constructori din Constanta și fiți siguri că casa dvs. este curățată temeinic de profesioniști calificați, care știu să manipuleze chiar și cele mai delicate țesături.

Perioada ideală ar fi cu aproximativ două-trei zile înainte de încheierea proiectului dumneavoastră de renovare. Acest lucru le va oferi suficient timp pentru a aranja lucrurile, a-și curăța mizeria și a se asigura că praful s-a așezat.