Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.

Curatare canapele spalare covoare - firme de curatenie Constanta

Spalare covoare si canapele

Covoarele si canapelele care rămân curate mai mult timp!  Ai mai curățat/spalat la o firma de curatenie covoarele înainte sau ați făcut curățarea locului și nu au rămas foarte curățate sau petele s-au întors? Principala cauză a acestui lucru este reziduurile de curățare alcalin. Murdaria este atrasă de substanțele de curățare alcaline și asta este modul în care funcționează. Tratând covoarele cu un neautralizator, acestea sunt lăsate într-o stare naturală neautrală, aceasta elimină reziduurile de alcalin care provoacă murdărirea covoarelor. Unul dintre motivele principale pentru covoarele noastre să rămână curate mai mult timp!

© 2019 MioCleaning - firma curatenie Constanta, Str. Murelor nr.4, Constanta, Servicii de curatenie generala, firma de curatenie birouri si apartamente, curatenie asociatii de locatari, dezinsectie, intretinere gradini Tel: 0765 540 050 sau 0771 467 852. Designed By AbsolutWeb.ro

Multumim pentru backlink Mecanoplastica ECHIPAMENTE PENTRU SUDURA PLASTIC BUCURESTI - vizitati si Cuplaje elastice, cuplaje electromagnetice, frane de siguranta - Mayr Romania , Creare site primarie si consiliu local Creare site scola gimnaziala