Metode de spalare canapea sau curatare canapea in profunzime

Metode de spalare canapele sau curatare canapele in profunzime

Este un fapt inevitabil al vieții - canapelele se murdăresc. Resturile de cips-uri își găsesc drumurile în canapea, băuturile se vărsă și animalele de companie murdăresc noroi pe toată suprafața acestor piese de mobilier rezistente. Din fericire, curățarea unei canapele este relativ ușoară apropiata ca tehnice spalare covoare - tot ce ai nevoie este un pic de timp și niște materiale de curățare grozave - sau o firma spalare canapele.

Aspirați particule mari. Înainte de a intra în curățarea profundă, doriți să îndepărtați resturile de suprafață sau particule de pe suprafața canapelei. Folosiți un aspirator de praf sau un dispozitiv de fixare a furtunului pe un aspirator de dimensiuni complete pentru a șterge canapeaua. 

 • Folosiți atașamentul lung și îngust pentru a intra în fisuri.
 • Aspirați toate suprafețele pernelor.
 • Scoateți pernele și aspirați baza canapelei.

Folosiți o perie de aspra pentru spalare canapeleDacă există pete cu praf sau murdărie înăbușite, folosiți o perie cu șuvițe dure pentru a sparge petele și a aspira murdăria eliberată. Frecați-vă puternic, dar nu suficient de greu pentru a deteriora țesătura. 

 

Îndepărtați scame și blană. Deși unele companii produc produse speciale pentru gospodării cu animale de companie, aspiratorul dvs. mediu nu va putea elimina părul de scame sau de animal de companie. Folosiți role de scame pentru a îndepărta ceea ce aspiratorul nu poate.

 • Lucrați într-o grilă sistematică pe întreaga suprafață a canapelei pentru a vă asigura că nu vă lipsesc nici un fir de păr.

Ștergeți suprafețele dure expuse. Multe canapele au expus lemn sau alte materiale și doriți să vă asigurați că le acordați și atenție. Găsiți un produs de curățare pentru spalare canapele potrivit pentru suprafața pe care doriți să o curățați. Un produs de curățare pentru toate scopurile va fi suficient dacă nu aveți la îndemână un produs specific suprafeței.

 • Dacă zona de pulverizare este largă, pulverizați într-un prosop de hârtie și frecați-l pur și simplu pe suprafața de curățat. Acest lucru va împiedica obținerea de substanțe chimice nedorite pe țesătură.
 1. Determinați materialul canapelei. Găsiți eticheta care vă spune din ce este făcută capacul canapelei. Aceste etichete au de obicei instrucțiuni pentru ce produse de curățare ar trebui să utilizați pe material. 
  • „W” înseamnă să folosiți un detergent pe bază de apă cu un vid de abur.
  • „WS” înseamnă că puteți utiliza fie un detergent pe bază de apă cu un vapor de abur, fie un detergent pentru curățarea uscată.
  • „S” înseamnă să folosești doar un detergent pentru curățarea uscată.
  • „O” înseamnă că materialul este organic și trebuie spălat cu apă rece.
  • „X” înseamnă fie o singură perie cu perie sau perie sau să utilizeze un serviciu profesional pentru șamponare.
2 de spalare canapele

Curățarea unei canapele din țesătură cu detergent pe bază de apă și un produs de curățare cu aburi pentru spalare canapele

 1. Pre-condiționează țesătura. Este posibil ca pre-condiționarea țesăturilor să nu fie găsită în magazinul dvs. alimentar mediu, așa că este posibil să fiți nevoit să o achiziționați online dacă nu o puteți găsi în altă parte. Este folosit pentru a dizolva și a slăbi resturile murdare și uleiul pentru a fi îndepărtat mai ușor în timpul șamponării. 
  • Puneți testul precondiționantului pe o pată a canapelei care nu poate fi vizibilă pentru a vă asigura că nu are ca rezultat decolorarea.
  • Stropiți pre-balsamul pe toate suprafețele canapelei pe care intenționați să le șampon.
 2. Faceți o soluție de detergent și apă. Amestecă 3 uncii de detergent pe bază de apă cu 3 uncii de apă într-un vas sau alt recipient. 
 3. Testează-ți locul soluția de detergent. Înmuiați o cârpă în soluție și frecați-o pe o porțiune puțin văzută a canapelei. Puteți utiliza același loc în care ați testat precondiționatorul.
  • Lăsați soluția să stea pe țesătură timp de 10 minute, apoi verificați-o.
  • Apăsați un prosop de hârtie la fața locului pentru a vedea dacă nu există niciun colorant din țesătură.
  • Dacă nu există decolorare, treceți la pasul următor.
 4. Pregătiți vidul de abur. Diferitele modele de aspiratoare cu abur ar putea arăta diferit, astfel încât acest pas va oferi instrucțiuni foarte generale. 
  • Localizați rezervorul în vidul echipei dvs. și deșurubați capacul care păstrează lichidul.
  • Turnați soluția de șampon din țesătură și apă în rezervor, apoi înlocuiți capacul.
  • Atașați furtunul dacă nu este fixat definitiv.
  • Atașați fixarea scării / tapițeriei la capătul furtunului.
 5. Aplicați șamponul pe canapea. Așezați duza pe țesătura canapelei și țineți apăsat pe trăgaciul sau butonul care eliberează soluția pe care o atrageți în rezervor. Păstrând butonul apăsat, treceți pe suprafața canapelei într-un model de grilă, așa cum ați făcut cu aspiratorul mai devreme. Asigurați-vă că aplicați șamponul pe întreaga canapea. 
  • Deplasați-vă încet pentru a asigura distribuția uniformă a șamponului.
 6. Îndepărtați excesul de detergent. Eliberați butonul care aplică șamponul. Mutați duza pe suprafața canapelei încă o dată, aspirând excesul de detergent în vid.
 7. Repetați procesul dacă este necesar. Dacă există anumite pete care au nevoie de șamponare suplimentară, tratați-le cu duza. Cu toate acestea, nu șamponați excesiv nicio zonă, deoarece poate duce la decolorare permanentă.
 8. Lasa canapeaua sa se usuce. Nicio cantitate de vidanjare cu butonul eliberat nu va usca materialul. Lasă canapeaua singură până se usucă complet aerul.
3 de spalare canapele

Curățarea uscată a unei canapele din țesătură

 1. Cumpărați un solvent de curățare uscată. Numele este un pic înșelător, deoarece produsele de curățare uscată nu sunt de fapt „uscate”. Sunt lichide - dar nu au apă, așa cum o fac solvenții pe bază de apă. 
  • Este posibil să găsiți solvenți de curățare uscată pe culoarul de curățare al magazinului alimentar.
  • Dacă nu, îl puteți achiziționa cu ușurință online.
 2. Ventilați camera. Soluțiile de curățare uscată au un miros foarte puternic, așa că deschideți ușile și ferestrele din zonă pentru a lăsa mirosul să scape și să lase aerul curat. Porniți un ventilator de tavan sau setați un ventilator de podea îndreptat spre fereastră sau faceți pentru a încuraja fumurile să părăsesc camera.
 3. Aplicați curățătorul uscat pe o cârpă curată. În loc să aplicați soluția direct pe canapea, doriți să o aplicați pe o cârpă pe care o veți bloca împotriva porțiunilor pătate ale țesăturii. Aceste soluții tind să fie foarte puternice, așa că nu uitați că un pic merge mult. Urmați instrucțiunile privind ambalajul pentru produsul specific achiziționat. 
 4. Spot-testarea soluției. Frecați zdrența pe o zonă mică, puțin văzută a canapelei. Așteptați 10 minute și verificați dacă a existat vreo decolorare pe țesătura canapelei. Apăsați un prosop de hârtie pe zona umedă pentru a vedea dacă se desprinde orice colorant. Dacă nu, treceți la pasul următor.
 5. Apăsați cârpa pe porțiunile pătate ale canapelei. Nu doriți să frecați petele - ci doar să apăsați cârpa cu o curățare uscată pe ea împotriva lor. Acest lucru poate dura mult timp, dar nu vă impaciențați și aplicați prea mult curățător uscat pe pată. Acest lucru ar putea dăuna materialului.
  • Faceți pauze și lăsați solventul să se usuce din când în când pentru petele grele care necesită o mare cantitate de tratament.
  • Reaplică curățătorul uscat la cârpă, după cum este necesar, dar nu uita să arate reținere.
 6. Se curăță curățătorul. Dacă lăsați substanțele chimice să stea pe pată prea mult timp, acestea pot lăsa decolorarea pe țesătură. Pentru a scoate curățătorul uscat din țesătură, umeziți o nouă cârpă curată cu apă. Ar trebui să fie umed, dar nu înmuiat. Ștergeți-l deasupra petelor, spălându-l și spălându-l după cum este necesar.
  • După ce ai terminat, lasă canapeaua să se usuce.
4 de spalare canapele

Curățarea unei canapele din piele

 1.  Cumpărați un produs de curățare blând din piele pentru spalare canapele. Deși ștergerea unei canapele din piele cu o cârpă umedă va funcționa ca parte a rutinei dvs. de curățare obișnuită, din când în când, ar trebui să îi oferiți o curățare corespunzătoare. Produsele chimice dure pot deteriora și decolora pielea, astfel încât să cumpărați un produs special conceput pentru tapițeria din piele. 
  • Dacă nu găsiți astfel de produse la magazinul alimentar, încercați un magazin mai mare, precum Target sau Walmart. De asemenea, puteți cumpăra aceste produse cu ușurință online.
 2.  Faceți o soluție de curățare cu oțet alb. Dacă nu doriți să cheltuiți bani pentru un produs de curățare, puteți face un produs eficient de curățare ieftin și ușor acasă. Pur și simplu amestecați părți egale apă și oțet alb într-un bol.
 3.  Aplicați produsul de curățare pe canapea. Nu doriți să aplicați produsul de curățare direct pe suprafața canapelei. În schimb, îl vei aplica pe o cârpă și o vei folosi pentru a o aplica pe piele. Ștergeți cârpa pe întreaga canapea, asigurându-vă că lucrați într-un model de grilă, astfel încât să nu pierdeți nimic. 
  • Trapa trebuie să fie umedă, dar să nu se ude.
 4.  Ștergeți canapeaua curată. Folosește o cârpă proaspătă și uscată pentru a șterge pielea curată a produsului de curățare pe care tocmai l-ai aplicat pe suprafață.
 5.  Condiționează canapeaua peste noapte. Faceți o soluție care este o parte oțet alb și două părți ulei de in sau de in. Frecați-l pe canapea într-un model de grilă folosind un alt cârpă curat.
  • Lăsați această soluție să funcționeze pe canapea peste noapte sau pentru aproximativ opt ore.
  •  Bateți canapeaua. După ce ai lăsat canapeaua să stea peste noapte, freacă canapeaua cu un alt cârpă curat. Acest lucru va face pielea sănătoasă și strălucitoare, ca noua!

Sfaturi spalare canapele

 • Dacă aveți pete pe canapea, tratați-le mai întâi cu un produs de curățat.
 • Dacă nu știți ce produs de curățare este recomandat pentru produsul dvs., sună fie producătorul, fie magazinul de unde l-ați cumpărat. Ca ultimă soluție, căutați pe internet produsele de curățare concepute pentru țesăturile canapelei.

Lucruri de care vei avea nevoie

 • Aspirator cu atașamente
 • Detergent din material pentru tipul dvs. de canapea
 • Șampon pentru spalare covoare / curatare cu aburi
 • Zdrențe/carpe moi utilizate si la spalare geamuri

Daca ati facut o renovare importanta in casa apelati la o echipa specializata pentru curatenie dupa renovare.

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.